Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, făcut praf de tatăl lui Sergio Aguero: ”Vrea să fie el în centrul atenţiei, nu jucătorii”

Pep Guardiola, făcut praf de tatăl lui Sergio Aguero: ”Vrea să fie el în centrul atenţiei, nu jucătorii”

Premier League

Comentarii

Leonel del Castillo, tatăl fostului jucător al lui City, Sergio Aguero, a dat de pământ cu antrenorul englezilor, Pep Guardiola.

Sergio Aguero este unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester City. Golgheterul all-time al clubului, cu 260 de goluri în 390 de meciuri, argentinianul a oferit unul dintre cele mai memorabile momente din istoria Premier League, când i-a adus titlul lui City în 2012 în ultimul minut al ultimei etape. Golul său a condus la celebrul comentariu al lui Gary Neville: ”Agueroooooooo”.

Aşadar, la 10 ani de când a semnat cu ”cetăţenii”, atacantul a plecat liber de contract la Barcelona. Legenda sa va rămâne vie însă, întrucât acesta va fi comemorat în faţa stadionului cu o statuie, alături de cele ale foştilor coechpieri, David Silva şi Vincent Kompany.

Pep Guardiola, făcut praf de tatăl lui Sergio Aguero

Dar Leonel del Castillo este de părere că clubul, în special Pep Guardiola, nu l-a tratat cum trebuia pe argentinian, spre sfârşitul timpului său pe Etihad. După ce Guardiola şi-a luat rămas bun plângând de la Aguero, tatăl jucătorului a susţinut că lacrimile tehnicianului spaniol erau false şi că acesta nu l-a apreciat niciodată pe fiul său.

”Nu cred în lacrimile lui. În opinia mea, Guardiola nu l-a vrut niciodată pe Kun. Vrea să fie el în centrul atenţiei, nu jucătorii. Nu-l cred pe Guardiola, vrea doar să fie protagonistul tuturor echipelor. Guardiola e un antrenor bun, dar se schimbă foarte des.

De la o zi la alta, nu ştii dacă vei mai fi titular. Aguero a fost lăsat la club până în ultimul moment. De data asta, nu şi-a mai putut prelungi contractul cu echipa unde este un idol”, a declarat Leonel del Castillo, pentu TYC Sports.

”Îl iubim atât de mult! E o persoană specială pentru noi toţi. M-a ajutat atât de mult! Nu-l putem înlocui. Nu putem! Sunt mulţi jucători care ne-au ajutat să devenim ce am devenit. Şi-a arătat calitatea în 20 de minute (n.r. a marcat 2 goluri astăzi), spunea Guardiola după ultimul meci din Premier League al lui Aguero, 5-0 cu Everton.

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolasergio kun aguerofc barcelonaleonel del castillo 

viewscnt
Articole similare