Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, gata să trimită un star la Juventus, la schimb cu Cristiano Ronaldo

Pep Guardiola, gata să trimită un star la Juventus, la schimb cu Cristiano Ronaldo

Manchester City

Comentarii

Manchester City e gata să ofere un fotbalist de bază la Juventus, la schimb cu Cristiano Ronaldo (36 de ani), care vrea să plece de la "Bătrâna Doamnă".

Pep Guardiola, gata să trimită un star la Juventus, la schimb cu Cristiano Ronaldo

Manchester City şi Juventus negociază, prin intermediul agentului Jorge Mendes, trecerea lui Cristiano Ronaldo în Anglia. Lusitanul vrea să plece de la Juve, nemaifiind mulţumit de statutul său, iar acesta ar putea ajunge din nou în Premier League, la rivala lui Manchester United, Manchester City.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Raheem Sterling nu e considerat un jucător de neatins de Pep Guardiola, care ar fi gata să-l trimită la Juventus, în schimbul serviciilor lui Cristiano Ronaldo. Şefii de la Torino cer 28 de milioane de euro în schimbul lui CR7, însă agentul său, Jorge Mendes, vrea ca jucătorul său să fie lăsat să plece gratis.

  • 99 de minute a jucat Raheem Sterling în acest sezon de Premier League, în două meciuri, timp în care a marcat un gol

La Manchester City din 2015, Raheem Sterling a strâns 294 de meciuri, 115 goluri şi 87 de pase de gol. În palmares, fotbalistul englez şi-a adăugat 11 trofee, dintre care trei titluri de campion al Angliei, o FA Cup, cinci Cupe ale Ligii Angleii şi două Supercupe ale Angliei.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raheem Sterling în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester cityschimbraheem sterlingcristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare