Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola l-a găsit pe înlocuitorul lui Leroy Sane! Şeicii au început deja negocierile pentru aducerea fotbalistului

Pep Guardiola l-a găsit pe înlocuitorul lui Leroy Sane! Şeicii au început deja negocierile pentru aducerea fotbalistului

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola s-a mişcat repede, după ce a anunţat că îl va pierde pe Leroy Sane (24 de ani) când perioada de transferuri se va redeschide. Antrenorul lui Manchester City îl vrea pe Leon Bailey (22 de ani), un mijlocaş de bandă de la Bayer Leverkusen.

Manchester City şi Bayer Leverkusen au început deja negocierile, Guardiola fiind resemnat că îl va pierde pe Sane în această vară. Bayern Munchen a făcut o ţintă din mijlocaşul lui Manchester City, iar bavarezii l-au convins pe fotbalist să semneze, acesta fiind nemulţumit că nu joacă atât cât şi-ar fi dorit sub comanda antrenorului catalan.

Astfel, Guardiola le-a cerut şefilor săi să înceapă negocierile cu omologii de la Bayer Leverkusen pentru aducerea lui Leon Bailey pe Etihad Stadium. Viteza şi agilitatea sunt principalele caracteristici ale lui Bailey, care i-au luat ochi lui Pep, scrie Daily Express.

Jamaicanul e cotat la 29 milioane de euro de siteul de specialitate transfermarkt şi nu va fi greu de adus, în condiţiile în care nu e un titular indiscutabil pentru "aspirine". În actualul sezon a bifat doar 1.196 de minute în 28 de meciuri, a marcat de şapte ori şi a livrat trei pase de gol, dar acest lucru nu îl îngrijorează pe Pep, care crede mult în calităţile fotbalistului.

Leroy Sane pleacă de la City. Guardiola a confirmat!

Pep Guardiola a anunţat că Leroy Sane (24 de ani) a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City şi va pleca de la clubul englez. "Clubul i-a oferit de două sau trei ori prelungirea contractului, el a refuzat ceea ce înseamnă că vrea să joace pentru alt club. Dacă la finalul sezonului vom ajunge la un acord cu o altă echipă, va pleca", a declarat Guardiola, potrivit Sky Sports.

Leroy Sane s-a transferat la Manchester City în 2016, fiind cumpărat pentru 52 de milioane de euro, de la Schalke 04. Germanul nu a jucat până acum în sezonul actual din Premier League, fiind accidentat. Cel mai interesat club de serviciile lui este Bayern Munchen.
 

Afla mai multe despre: pep guadiolaleon baileytransferbayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare