Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, reacţie de mare campion după nebunia de meci dintre City şi Tottenham: "A fost o partidă frumoasă pentru toată lumea"

Pep Guardiola, reacţie de mare campion după nebunia de meci dintre City şi Tottenham: "A fost o partidă frumoasă pentru toată lumea"
Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a rămas stăpân pe sine, în ciuda finalului nebun de meci cu Tottenham Hotspur, scor 4-3, formaţia sa ratând calificarea după un gol anulat de VAR în prelungiri. La final, spaniolul i-a felicitat pe adversari.

"Am fost aproape de calificare, apoi a venit acea fază. Soartă e crudă, dar trebuie să o acceptăm. A fost un meci frumos pentru toată lumea, după primele 20 de minute era 3-2, iar în repriza a doua am făcut tot ce puteam.

Dacă faci o greşeală în această competiţie eşti imediat pedepsit, ştiam asta, am marcat atunci când a trebuit, dar, din păcate finalul a fost rău pentru noi. Felicitări pentru Tottenham, pentru întrega echipă, şi mult succes în semifinale.

Susţin în continuare sistemul VAR. Când vezi faza golului, dintr-un unghi pare henţ, din unghiul arbitrului nu este. Eu sunt pentru un fotbal corect, pentru decizii corecte. Arbitrul trebuie ajutat în anumite momente. Dacă a fost ofsaid, a fost ofsaid. Ce pot să spun?", a declarat Pep Guardiola, la finalul meciului, într-o conferinţă de presă.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor, datorită golurilor marcate în deplasare, deşi a fost învinsă, cu scorul de 4-3, de Manchester City, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Tottenham, care a jucat atunci acasă.

Miercuri, s-au marcat cinci goluri în primele 21 de minute şi gazdele au avut un gol anulat pe final, care dacă ar fi fost validat le-ar fi adus lor calificarea.

Au marcat Sterling ‘4, ’21, Bernardo Silva ’11 şi Aguero ’59 pentru City, respectiv Son ‘7, ’10 şi Llorente ’73 pentru Tottenham.

În minutul 90+3, Sterling (Man. City) a mai înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid.

Tottenham va întâlni în semifinalele Ligii Campionilor echipa Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare