Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pep Guardiola Reloaded"! Spaniolul vrea un nou titlu în Premier League cu Manchester City. Leo Messi rămâne în planurile sale. Cinci jucători pe lista neagră

"Pep Guardiola Reloaded"! Spaniolul vrea un nou titlu în Premier League cu Manchester City. Leo Messi rămâne în planurile sale. Cinci jucători pe lista neagră

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a semnat prelungirea contractului cu Manchester City pe încă doi ani şi şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea unui nou titlu în Premier League. Nu va fi deloc uşor, aşa că s-a apucat deja de un plan "de atac".

Pep Guardiola se află în al cincilea sezon la Manchester City, mai mult decât a stat la precedetele sale echipe antrenate: Barcelona (2008-2012) şi Bayern Munchen (2013-2016). Are două titluri câştigate în Premier League, în 2017/2018 şi 2018/2019, însă pare că a pierdut contactul cu ritmul impus de Liverpool în ultimele sezoane. Pentru a recupera din ecart, Guardiola pregăteşte noi schimbări la echipă.

Relaţia foarte bună pe care o are cu preşedintele clubului Khaldoon Al-Mubarak l-a făcut să accepte încă o dată provocarea de a o readuce pe Manchester City pe prima poziţie în Premier League. Fostului mijlocaş i s-a promis că lotul va fi întinerit în următoare perioadă de transferuri şi că va avea parte de toată susţinerea.

Este arhicunoscută relaţia foarte bună dintre Pep Guardiola şi starul celor de la Barcelona, Lionel Messi. S-a speculat, la un moment dat, că Pep va fi readus la Barcelona pentru a-l îmbuna pe argentinian. Acesta lucru nu se va întâmpla, iar singura variantă ca cei doi să lucreze din nou împreună este la Manchester City. Nu ar fi exclus, mai ales după ultimele conflicte din interiorul clubului spaniol. Lionel Messi a răbufnit recent, cu privire la acestea: "M-am săturat să fie eu vinovat pentru tot ce se întâmplă în club".

Cum sunt şanse foarte mari ca înţelegerea lui Messi cu Barca să expire în vara viitoare, Manchester City este favorită certă pentru semnătura legendarului atacant.

Până atunci, de la Manchester City ar urma să plece o serie de fotbalişti. Primii dintre ei sunt Sergio Aguero (32 de ani) şi Fernandinho (35 de anj), doi dintre veteranii echipei, dar care nu mai au acelaşi randament ca în anii precedenţi. De asemenea, Eric Garcia este hotărât să plece la Barcelona, chiar dacă Guardiola încearcă să-l facă să se răzgândească.

În plus, John Stones, Bejamin Mendy şi Oleksandr Zinchenko au şi ei viitorul incert, deoarece au jucat foarte puţin în ultimele trei sezoane şi nu au ajutat pe cat şi-ar fi dorit Guardiola.

"Avem deja o echipă incredibilă, cu o mulţime de jucători de top, dar viaţa unei echipe se schimbă. Există jucători care vor să joace mai mult decât ceilalţi. E ceva natural. Deci, ceea ce este foarte bine pentru club şi pentru slujba mea, este că-l avem pe Pep. El face lucrurile mai uşoare", a declarat Txiki Begiristain, în presa din Anglia.

În plus, Guardiola plănuieşte să promoveze o serie de jucători de la echipa de tineret, "marcă înregistrată" în filozofia lui, precum Cole Palmer, Taylro Harwood-Belis, Tommy Doyle sau Liam Delap.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare