Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, resemnat după înfrângerea cu PSG: ”Nu îi poţi controla pe Messi, Neymar şi Mbappe pentru 90 de minute”

Pep Guardiola, resemnat după înfrângerea cu PSG: ”Nu îi poţi controla pe Messi, Neymar şi Mbappe pentru 90 de minute”
Comentarii

Manchester City a pierdut duelul cu PSG, scor 0-2, în deplasare, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor. În urma eşecului, Pep Guardiola a vorbit despre potenţa ofensivă a echipei pariziene.

PSG a reuşit o victorie de zile mari marţi seara, în faţa lui Manchester City. Vicecampioana Franţei s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Gueye şi Messi. Pentru aregentinian a fost primul gol pentru noul club, într-o searaă în care totul a mers perfect pentru PSG.

Băieţii lui Pochettino s-au apărat admirabil pe tot parcrsul meciului, iar ”cetăţenii” nu au avut răspuns pentru contrele rapide ale adversarilor. După partidă, Pep Guardiola a recunoscut că tripleta Messi, Neymar, Mbappe este imposibil de oprit pe parcursul unui meci întreg, comparându-i pe cei trei cu alte triplete de la Barcelona, care au reuşit cele mai mari performanţe din istoria clubului.

Pep Guardiola, resemnat după înfrângerea cu PSG

”(n.r. Messi, Neymar şi Mbappe) Pot exploata spaţiile şi sunt jucători extraordinari. Sunt la aceeaşi echipă, aşa cum era cu Messi, Suarez şi Neymar la Barcelona, sau în perioada mea acolo, cu Eto'o, Henry şi Messi.

Puţini jucători, puţine echipe, pot face ce fac ei. Noi ştiam asta deja, am vorbit despre asta, nu poţi controla pentru 90 de minute astfel de jucători. Talentul imens pe care îl au individual, nu îl poţi controla”, a declarat Pep Guardiola.

Afla mai multe despre: champions leaguepsgmanchester citypsg citypep guardiolaleo messineymarkylian mbappe 

viewscnt
Articole similare