Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola şi-a prelungit înţelegerea pe care o are cu Manchester City chiar dacă echipa este abia pe locul 10 în Premier League

Pep Guardiola şi-a prelungit înţelegerea pe care o are cu Manchester City chiar dacă echipa este abia pe locul 10 în Premier League

Fotbal

Comentarii

Noul contract este valabil până în anul 2023.

Chiar dacă City nu trece prin cea mai bună perioadă în momentul de faţă, rezultatele şi trofeele câştigate până acum de Pep Guardiola la City, i-a făcut pe cei din conducere să îi prelungească contractul pe care spaniolul îl avea cu gruparea de pe Etihad Stadium. Acesta va câştiga 22 de milioane de euro pe an, contractul fiind valabil până în 2023.

Guardiola a câştigat 8 trofee la City din anul 2016 de când a fost instalat ca antrenor principal. Printre acestea nu se numără şi Liga Campionilor. Următoarea ţintă a lui Guardiola este aducerea fostului său jucător de la Barcelona, pe Lionel Messi.

17 milioane de euro pe sezon avea Guardiola ca salariu în vechiul contract. Noul contract stipulează că în cazul în care Guardiola va fi la City în momentul în care înţelegerea expiră, 2023, acesta va primi un bonus echivalent cu un an de contract, adică 22 de milioane de euro. City a pierdut ieri în Premier League, scor 0-2, pe terenul celor de la Tottenham şi se află abia pe locul 10 în actualul sezon.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiola 

viewscnt
Articole similare