Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola vs Jose Mourinho, următorul duel în lupta pentru titlu în Premier League

Pep Guardiola vs Jose Mourinho, următorul duel în lupta pentru titlu în Premier League

Fotbal

Comentarii

City este tot mai aproape de titlu anul acesta în Premier League, formaţia lui Guardiola având o revenire de senzaţie după ce în urmă cu doar două luni se prefaţa un duel între Liverpool şi Tottenham pentru titlu.

Derby-ul etapei a 24-a din Premier League se va disputa între Manchester City şi Tottenham, un nou duel între Pep Guardiola şi Jose Moutinho. Este pentru a 25-a oară când se întâlnesc cei doi ca adversari în peste 10 ani de rivalitate.

City este tot mai aproape de titlu anul acesta în Premier League, formaţia lui Guardiola având o revenire de senzaţie după ce în urmă cu doar două luni se prefaţa un duel între Liverpool şi Tottenham pentru titlu. În acest moment lupta s-a mutat la alte două formaţii, este vorba de Manchester City şi United. Tottenham trece printr-o perioadă dezastruoasă în campionat ajungând până pe locul 8. O victorie în derby ar face ca distanţa între City şi United să crească la 8 puncte. În acest moment, Tottenham este la 14 puncte de liderul Premier League.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare