Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pepe Reina, aproape de revenirea în Premier League! Echipa care vrea să îl transfere pe veteranul de la AC Milan

Pepe Reina, aproape de revenirea în Premier League! Echipa care vrea să îl transfere pe veteranul de la AC Milan

Premier League

Comentarii

Pepe Reina (37 de ani) a intrat în anonimat odată cu venirea la AC Milan, pentru că nu are cum să îi ia locul în poartă lui Gianluigi Donnarumma, însă tocmai când se gândea la retragere, goalkeeper-ul spaniol este dorit înapoi în Premier League.

Reina este mai mult rezervă la Milan şi mai prinde minute doar în meciurile din Cupa Italiei sau în cele amicale, aşa că un transfer la o echipă unde ar juca, ar fi punctul final într-o carieră plină de succes. 

Aston Villa şi-l doreşte pe portarul spaniol, anunţă The Sun. Clubul care se luptă pentru evitarea retrogradării l-a pierdut până la finalul sezonului pe Tom Heaton, iar acum caută cu disperare un goalkeeper cel puţin până la finalul sezonului. 

Reina, cotat la doar 800.000 de mii de euro, mai are contract cu AC Milan până în vara anului 2021, însă salariul mare al portarului, aproximativ 3,5 milioane de euro, dar şi faptul că este rezervă de lux, iar putea face pe oficialii clubului rossonero să îl cedeze pe portar, fie şi sub formă de împrumut până la vară. 

  • 395 de meciuri a jucat Pepe Reina în tricoul lui Liverpool 
  • Barcelona, Villarreal, Napoli şi Bayern Munchen sunt echipele la care a mai jucat Reina

Aston Villa este pe locul 17 în Premier League, cu 21 de puncte, unul mai mult decât primul loc retrogradabil, ocupat de Bournemouth. 

Afla mai multe despre: pepe reinarevenirepremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare