Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pepe Reina se va retrage. Anunţul făcut de tatăl jucătorului şi ce va urma pentru portar

Pepe Reina se va retrage. Anunţul făcut de tatăl jucătorului şi ce va urma pentru portar

Serie A

Comentarii

Pepe Reina, în vârstă de 36 ani, a semnat în vară cu AC Milan, după mai multe sezoane în care a apărat poarta lui Napoli. Spanionul este pregătit de o nouă carieră în fotbal şi şi-a plănuit deja retragerea.

"Îşi va încheia cariera la 39 de ani şi o va face de la Milan. Vrea să înceapă procesul de a deveni antrenor", a declarat tatăl jucătorului pentru agenţia spaniolă Efe. 

Fostul portar de la Liverpool a plecat în vară de la Napoli după ce clubul a decis să nu îi mai prelungească contractul şi în schimb l-a adus pe columbanianul Ospina de la Arsenal. Reina a apărat timp de patru sezoane poarta napoletanilor, alături de care a fost aproape de a câştiga titlul în sezonul trecut. O scurtă perioadă, în sezonul 2014-2015, a fost la Bayern Munchen, acolo unde a fost rezerva lui Manuel Neuer. 

Reina este recunoscut ca fiind un nume important în vestiarul echipelor la care joacă, motivat pentru care încă este convocat la prima reprezentativă a Spaniei, deşi în cele mai multe cazuri este al treilea portar. 

Afla mai multe despre: pepe reinaac milanretragere 

viewscnt
Articole similare