Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Johansson şi Adrian Vasile, demişi de la naţionala Muntenegrului, cu doar câteva zile înaintea debutului Campionatului European

Per Johansson şi Adrian Vasile, demişi de la naţionala Muntenegrului, cu doar câteva zile înaintea debutului Campionatului European

Handbal

Comentarii

Federaţia muntenegreană de handbal a decis să demită cuplul format suedezul Per Johansson şi românul Adrian Vasile, de la cârma naţionalei feminine de handbal.

Era bine cunoscut faptul că Per Johansson avea să pregătească naţionala Muntenegrului doar la Campionatul European din Danemarca, din perioada 3-20 decembrie, însă oficialii de la Podgoriţa au luat decizia mult mai devreme.

Aşa că Per Johansson şi secundul său, Adrian Vasile, au fost destituiţi din funcţie, cu doar câteva zile înaintea debutului turneului final. Federaţia din Muntenegru va lua o decizie privind înlocuitorul suedezului cât mai repede, şi vor face anunţul în mass-media.

Oficialii muntenegreni i-au mulţumit lui Johansson pentru cei trei ani petrecuţi pe banca tehnică şi i-a urat succes în continuare. Muntenegru face parte din Grupa A de la Campionatului European, dintr-o grupă cu Franţa, Danemarca şi Slovenia.

În perioada 19-21 martie 2021, Muntenegru va lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice într-un turneu la care vor mai concura Norvegia, România şi Thailanda. Doar două se vor califica la Tokyo.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare