Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Mertesacker a decis să se retragă. Mesaj emoţionant şi dezvăluiri incredibil despre starea sa de sanatate: ”Vomit înainte de meci. Corpul meu este distrus”

Per Mertesacker a decis să se retragă. Mesaj emoţionant şi dezvăluiri incredibil despre starea sa de sanatate: ”Vomit înainte de meci. Corpul meu este distrus”

Arsenal

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Per Mertesacker a decis să pună punct carierei de fotbalist. Fundaşul i-a anunţat pe cei de la Arsenal că se va retrage la finalul acestui sezon din cauza problemelor medicale serioase.

Mertesacker a jucat doar şase partide în Premier League în ultimii doi ani petrecuţi la Arsenal, iar neamţul a decis să pună punct calvarului. Accidentările repetate, dar şi o permanentă stare de rău l-au făcut pe fundaşul preferat al lui Wenger să ia o decizie radicală.

Trebuie să vomit mereu. Înainte de fiecare meci vomit. Înainte de fiecare meci trebuie să mă duc la toaletă pentru că am diaree. Stomacul meu se transformă din ce în ce mai rău, iar corpul meu este distrus. Este pentru prima dată când vorbesc despre asta, îmi e jenă, dar ăsta este adevărul.

Lumea îmi spune că trebuie să mai stau încă un an, că trebuie să mă bucur de finalul carierei, dar finalul e acum. Mi s-a întâmplat de sute de ori şi am obosit. Mi-e greaţă în ziua fiecărui meci. Merg la baie când mă trezesc, după micul dejun, după prânz, dar şi la vestiar, înainte de meciuri.

Vomit şi fac recuperare de 20 de ori pe lună, dar chiar şi-aşa nu regret nimic. Dacă m-ai pune să-mi aleg din nou meseria asta, atunci aş alege cu ochii închişi. Nu m-am gândit că voi fi fotbalist profesionist, fotbalul era doar hobby-ul meu cel mare. Acum voi fi liber pentru prima dată în viaţa mea”, a fost mesajul emoţionant transmis de Mertesacker.

Mertesacker a venit în sezonul 2011-2012 la Arsenal, ”tunarii” transferându-l de la Werder Bremen.

Afla mai multe despre: per mertesackerarsenalretragere,  

viewscnt
Articole similare