Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Percheziţie în avionul lui Guardiola. Motivul incredibil pentru căutările poliţiei spaniole

Percheziţie în avionul lui Guardiola. Motivul incredibil pentru căutările poliţiei spaniole
Comentarii

Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a confirmat într-o conferinţă de presă, că poliţia spaniolă a percheziţionat de două ori avionul privat cu care a familia sa a mers la Barcelona, pentru a afla dacă în acesta se află liderul separatist Carles Puigdemont.

"Mi-a explicat soţia ce s-a întâmplat. Cred că Garda Civilă, nu cunosc legile aeroportuare, are tot dreptul de inspecta aeronava dacă acest lucru este necesar. Au intrat, au văzut că era doar familia mea acolo, au plecat şi mai multe nu ştim", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

Avionul privat al familiei Guardiola a fost percheziţionat luni şi joi.

Vineri, Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat că a deschis o procedură disciplinară care îl vizează pe tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, deoarece acesta a purtat un simbol politic catalan. De la sfârşitul anului trecut, Pep Guardiola poartă o panglică galbenă la fiecare meci şi la conferinţele de presă, în semn de susţinere faţă de patru oficiali catalani încarceraţi în Spania.

Născut la Santpedor, în Catalonia, Guardiola şi-a petrecut o mare parte a carierei de jucător şi de antrenor la Barcelona. În decembrie, el a explicat că poartă panglica galbenă, simbol al dorinţei de eliberare a separatiştilor încarceraţi, deoarece consideră soarta acestora nedreaptă.

Carles Puigdemont s-a exilat în Belgia la 30 octombrie, după plasarea sub tutelă a Cataloniei de către Madrid. La 5 decembrie, mandatul european de arestare pe numele său a fost retras de către un jucător spaniol de la Curtea Supremă, la cinci săptămâni după ce au fost emise de altă jurisdicţie de la Madrid.

Afla mai multe despre: pep guardiolaavion privatmanchester citycarles puigdemontbarcelonacatalunia 

viewscnt
Articole similare