Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perez îi face toate poftele lui Zidane. Contract halucinant propus de Real lui Hazard. Ce sume incredibile câştigă belgianul dacă semnează

Perez îi face toate poftele lui Zidane. Contract halucinant propus de Real lui Hazard. Ce sume incredibile câştigă belgianul dacă semnează
Comentarii

Unul dintre principalele obiective ale lui Zidane pentru sezonul următor este aducerea lui Eden Hazard. Mijlocaşul belgian nu vrea să mai rămână la Chelsea, iar presa din Spania a dezvăluit contractul uriaş pe care i l-a pregătit Florentino Perez la Madrid.

Chelsea speră să-l ţină pe Hazard pe Stamford Bridge cu un salariu fabulos de 18 milioane de euro pe sezon. Însă mijlocaşul belgian este foarte aproape de a semna cu Real Madrid. Jurnaliştii spanioli au scris că Hazard s-a întâlnit cu Florentino Perez şi au făcut publice sumele din contractul belgianului.

Real Madrid i-a oferit lui Hazard un salariu anual de "doar" 14 milioane de euro, însă oferta lui Perez compensează cu bonusurile incredibile. În oferta madrilenilor, se regăsesc alte clauze care i-ar putea aduce belgianului aproximativ 20 de milioane de euro în fiecare sezon. Bonusurile sunt legate de numărul de goluri marcate şi de numărul de meciuri jucate. În plus, dacă va câştiga Balonul de Aur, Hazard se va alege cu încă un milion de euro pentru fiecare trofeu personal cucerit.

Afla mai multe despre: perezreal madridhazardchelsea 

viewscnt
Articole similare