Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă incredibilă realizată de Simona Halep odată cu succesul de la Roma. Este considerată favorită la Roland Garros şi doar Serena are mai multe trofee decât ea

Performanţă incredibilă realizată de Simona Halep odată cu succesul de la Roma. Este considerată favorită la Roland Garros şi doar Serena are mai multe trofee decât ea

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat în premieră turneul de la Roma şi chiar dacă victoria româncei a fost uşurată de faptul că Pliskova a abandonat din cauza problemelor medicale, presa internaţională laudă, din nou, performanţa lui Halep.

Cotidianul spaniol Marca o numeşte pe Halep "noua regină de la Roma", dar subliniază şi ce s-a întâmplat în finală: "Pliskova se retrage în lacrimi. Meciul a fost abandonat din cauza problemelor fizice ale jucătoarei din Cehia"

Un jurnalist portughez de la Record enumeră titlurile câştigate de Halep în acest an, cele de la Dubai, Praga şi acum Roma şi este foarte încrezător că Simona Halep este favorită să câştige şi Roland Garros, pentru a doua oară în carieră. 

Prin victoria de la Roma, Simona Halep a egalat-o pe Venus Williams la numărul de trofee câştigate pe zgură: nouă! Totodată, din 2013, de când Halep a câştigat primul titlul din carieră, doar Serena Williams are mai multe trofee câştigate (27). Halep are 22 în acest moment. 

Site-ul WTA notează şi faptul că Halep va începe Roland Garros cu o serie de 14 victorii consecutive. 

Simona Halep, "regină" pe zgura de la Roma! După un prim set în care a fost SPULBERATĂ de româncă, Pliskova a decis să abandoneze în setul doi

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat turneul de la Roma pentru prima dată în carieră, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

VIDEO rezumatul partidei cu Pliskova:

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare