Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă incredibilă reuşită de Francesco Bagnaia. Pilotul italian a câştigat prima cursă de sprint din istoria MotoGP

Performanţă incredibilă reuşită de Francesco Bagnaia. Pilotul italian a câştigat prima cursă de sprint din istoria MotoGP

Sporturi

Comentarii

Francesco Bagnaia a reuşit o premieră la Portimao, după ce a triumfat în prima cursă de sprint din istoria MotoGP

Francesco Bagnaia a câştigat, la Portimao, prima cursă de sprint din istoria MotoGP

Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo) a câştigat sâmbătă, 25 martie, în Portugalia, la Portimao, prima cursă de sprint din istoria MotoGP.

Pe circuitul Algarve din Portimao, o localitate din sudul Portugaliei, s-a desfăşurat sâmbătă primul sprint din istoria MotoGP.

Cursa a fost câştigată de italianul Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo), care a devenit astfel primul pilot care a câştigat acest format de cursă în MotoGP.

Pe locul secund s-a clasat Jorge Martin (Prima Pramac Ducati), iar pe trei a sosit Marc Marquez (Repsol Honda). Pilotul francez Fabio Quartararo (Yamaha) a terminat pe locul zece.

Anul 2022 a fost unul de top pentru Francesco Bagnaia. Acesta s-a impus la începutul lunii mai la Jerez, Marele Premiu al Spaniei la MotoGP, a şasea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

La finalul aceleiaşi luni, pilotul italian a reuşit să câştige şi Marele Premiu al Italiei la MotoGP, a opta etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

Afla mai multe despre: moto gpfrancesco bagnaia 

viewscnt
Articole similare