Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţa INCREDIBILĂ reuşită de Nicolae Dică la Steaua! Le-a luat faţa ultimilor antrenori

Performanţa INCREDIBILĂ reuşită de Nicolae Dică la Steaua! Le-a luat faţa ultimilor antrenori

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost contestat de toată lumea în ultimele şase luni pentru că acceptă imixtiunea cu patronul echipei, dar chiar şi aşa actualul antrenor este în grafic cu toate obiectivele trasate la începutul startului sezonului.

Iar performanţa este cu atât mai mare cu cât în niciun sezon din ultimii ani FCSB n-a terminat anul fiind în joc pentru toate ţintele propuse la start! Vicecampioana nu e pe primul loc în campionat, dar are numai 2 puncte mai puţin ca liderul CFR. Apoi, în Europa League e calificată în primăvara europeană şi va juca o "dublă" de foc cu Lazio în februarie, în direct la TelekomSport. Mai mult, echipa este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, după două succese: 6-1 cu Sănătatea Cluj şi 3-0 cu Poli Timişoara. 

În sezonul 2016-2017, Steaua cu Reghecampf antrenor era pe locul 2 în Liga 1, dar eliminaţi din Europa League şi din Cupa României. Cu Mirel Rădoi, acum doi ani, echipa era pe 4 şi calificată în semifinalale Cupei, dar eliminată din Europa. În anul ultimului titlu câştigat, cu Gâlcă la cârma echipei, Steaua era pe primul loc în Liga 1 la finalul anului, dar eliminaţi din Europa League încă din faza grupelor.

Afla mai multe despre: nicolae dicareghecampfradoigalcaperformantafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare