Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă negativă pentru Luis Suarez în Europa. Valverde: ”Este înfricoşător”. Ce se întâmplă cu atacantul Barcelonei

Performanţă negativă pentru Luis Suarez în Europa. Valverde: ”Este înfricoşător”. Ce se întâmplă cu atacantul Barcelonei

Fotbal

Comentarii

Atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a avut o nouă seară ineficientă, la Lyon, în meciul cu Olympique din Liga Campionilor, nereuşind să marcheze pentru a 16-a partidă disputată în deplasare la rând, în cupele europene.

Potrivit mundodeportivo.com, Suarez nu a mai marcat din 16 septembrie 2015. Cu toate acestea, antrenorul Ernesto Valverde spune că nu este îngrijorat.

"Nu îmi fac griji pentru forma lui Suarez, aş fi îngrijorat dacă nu ar avea nicio şansă de a marca. Asta este ceea ce i se cere unui atacant şi dacă nu are ocazii, atunci creează pentru coechipieri. El este înfricoşător pentru adversari, dar fotbalul este aşa şi atacanţii vor avea perioade în care vor marca. Important este să ai ocazii", a declarat Valverde, după meciul de la Lyon, potrivit marca.com.

Olympique şi FC Barcelona au remizat, marţi, scor 0-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Oaspeţii au şutat de 25 de ori la poartă, de cinci ori pe spaţiul porţii. Returul este la 13 martie.

Afla mai multe despre: valverdeluis suarezbarcelonaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare