Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă notabilă pentru Wu Lei. Ce a reuşit atacantul chinez în meciul dintre ŢSKA Moscova şi Espanyol

Performanţă notabilă pentru Wu Lei. Ce a reuşit atacantul chinez în meciul dintre ŢSKA Moscova şi Espanyol
Comentarii

Wu Lei a devenit, joi seară, primul fotbalist chinez care a marcat în grupele unei competiţii europene, informează uefa.com.

Atacantul a deschis scorul în minutul 64 al meciului pe care echipa sa, Espanyol Barcelona, l-a câştigat, în deplasare, cu ŢSKA Moscova, scor 2-0, în etapa a II-a Grupei H.

Wu Lei este la al doilea gol în acest sezon al Europa League, după ce a marcat şi în turul al treilea preliminar, în meciul jucat acasă, cu FC Luzern, scor 3-0.

Atacantul chinez, în vârstă 27 de ani, fost jucător la Shanghai SIPG şi de 64 de ori internaţional, nu este însă primul chinez care înscrie în cupele europene. La 14 august 2003, Sun Jihai, legitimat atunci la Manchester City, a marcat în meciul cu The New Saints, din preliminariile Cupei UEFA.

După zece ani, Wang Chu a marcat pentru Jeunesse Esch din Luxemburg în ambele manşe ale primului tur preliminar din Europa League, împotriva finlandezilor de la TPS Turku.

Transferat de Espanyol în ianuarie pentru suma de două milioane de euro, Wu Lei l-a egalat, joi, pe compatriotul său Sun Xiang, fost jucător la Austria Viena şi PSV, care era jucătorul chinez cu cele mai multe meciuri în cupele europene, opt.

Afla mai multe despre: espanyolbarcelona 

viewscnt
Articole similare