Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uimitoare pentru România! Loredana Toma a obţinut trei medalii de aur, iar Irina Lepşa trei de argint la Campionatul European de la Izvorani

Performanţă uimitoare pentru România! Loredana Toma a obţinut trei medalii de aur, iar Irina Lepşa trei de argint la Campionatul European de la Izvorani

Alte sporturi

Comentarii

Ziua şi medaliile pentru delegaţia României la Campionatele Europene de Haltere. Campioana mondială en-titre Loredana Toma a obţinut trei medalii de aur, iar Irina Lepşa trei de argint.

A fost o zi perfectă pentru Loredana Toma la Campionatele Europene de Haltere de la Izvorani. A câştigat trei medalii de aur, la aruncat, smuls şi total, la categoria 63 de kilograme. Tot trei medalii, dar de argint, a obţinut Irina Lepşa. 

Astfel, după primele patru zile de concurs, România ocupă primul loc în clasamentul pe medalii, 17, dintre care şase de aur, cinci de argint şi şase de bronz.

Până acum au cucerit medalii Elena Andrieş - trei de aur (smuls, aruncat şi total) la categoria 48 kg, Ilie Ciotoiu - două de bronz (aruncat şi total) la 56 kg, Ionuţ Ilie - două de bronz (aruncat şi total) la 62 kg, Andreei Penciu - argint (smuls) şi bronz (total) la 58 kg, Maria Grigoriu - bronz (aruncat) la 58 kg, Paul Dumitraşcu - argint (aruncat) la 69 kg, Loredana Toma - trei de aur (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Irina Lepşa - argint (smuls, aruncat, total) la 63 kg.

Afla mai multe despre: loredana tomairina lepşahaltere,  

viewscnt
Articole similare