Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uluitoare pentru Halep. Simona le-a închis gura contestatarilor şi a intrat direct în istoria tenisului mondial cu ultima reuşită

Performanţă uluitoare pentru Halep. Simona le-a închis gura contestatarilor şi a intrat direct în istoria tenisului mondial cu ultima reuşită

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a părăsit prematur turneul de la US Open, fiind eliminată încă din turul al doilea, însă, cu toate acestea, românca se pregăteşte să intre în istoria tenisului feminin.

Fostul lider mondial va deveni jucătoarea aflată în activitate cu cele mai multe săptămâni consecutive petrecute în TOP 10 WTA. Simona Halep a intrat deja în cea de-a 293-a săptămână în care se situează între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. În aceste condiţii, românca a egalat recordul deţinut de Venus Williams, iar, de săptămâna viitoare, chiar îl va doborî.

  • Prima apariţie a Simonei Halep în TOP 10 WTA a avut loc pe 27 ianuarie 2014

Simona Halep, eliminare prematură de la US Open

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6 (4), de americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al US Open.

Simona Halep a pierdut primul meci cu Taylor Townsend după trei partide câştigate în două seturi.

Simona Halep a fost învinsă anul trecut în primul tur al openului american de Kaia Kanepi din Estonia, cu 6-2, 6-4, la fel în 2017, de Maria Şarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3. Cel mai bun rezultat al fostului lider WTA la Flushing Meadows a fost atingerea fazei semifinalelor, în 2015, când a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta, cu 6-1, 6-3.

Afla mai multe despre: us opentenissimona halep 

viewscnt
Articole similare