Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriaşă pentru eSports-ul românesc. Academica Clinceni va juca marea finală a Ligii Campionilor la FIFA PRO Clubs

Performanţă uriaşă pentru eSports-ul românesc. Academica Clinceni va juca marea finală a Ligii Campionilor la FIFA PRO Clubs

Academica Clinceni

Comentarii

Dacă în Liga I este ultima în clasament, la fotbal virtual, Academica Clinceni se pregăteşte pentru cel mai important moment din istoria e-Sports-ului românesc. Ilfovenii vor disputa marea finală a Ligii Campionilor, pe 10 februarie, împotriva unei echipe din Polonia.

"Academica Clinceni eSports doboară record după record în VPL Champions League. După calificarea, în premieră pentru o echipă din România, în semifinale, urmează pasul către finală. Da! Aşa este! Academica Clinceni eSports va juca în ultimul act al Champions League la Pro Clubs, după ce a trecut, cu scorul general de 2-1, de formaţia FTW Blues, din Portugalia.

Primul meci s-a jucat pe conexiunea adversarilor. A fost o partidă spectaculoasă, încheiată excelent pentru noi. 1-1. Un rezultat care ne-a pus în poziţia de favoriţi la calificare. Al doilea joc, disputat pe conexiunea noastră, a fost unul tenisonat. Ambele echipe au jucat precaut, însă pe final, băieţii noştri au simţit că se poate. Au simţit că adversarul se clatină şi, ca într-un meci de box, l-au încolţit. Lovitura decisivă a venit la ultima fază. Daniel Dumitru a înscris un gol care ne-a umplut inimile de bucurie şi suntem convinşi că a adus multă satisfacţie şi în rândul întregii comunităţi de fotbal virtual din România. Le mulţumim tuturor pentru că au fost alături de noi. Încurajările şi sprijinul lor moral chiar s-au simţit. Aseară am reprezentat România, iar acum întreagă comunitate mondială ştie cine suntem.

În finală vom da peste un adversar cunoscut. Ne-am întâlnit în faza grupelor. Este vorba despre Illegal eSports, din Polonia. Confruntarea pentru trofeul suprem va avea loc pe 10 februarie, când ne dorim sa fiţi alături de noi în număr cât mai mare. Finala va putea fi urmărită, live, atât pe pagina noastră de facebook, cât şi pe canalul de youtube.

<<Ce poate fi mai frumos? Reuşim să scriem istorie pentru România. Pentru cine nu ştie – FTW Blues a fost finalistă, sezonul trecut, în Europa League. Academica Clinceni eSports a dus steagul României până în finală! Băieţii au fost demenţiali pe teren. Toţi cei care ne-au susţinut în numar atât de mare pe live au fost FENOMENALI!!! Pe data de 10 Februarie avem marea finală. Ne dorim nespus de mult să ridicam trofeul>> – Lucian Vizitiu, manager Academica Clinceni eSports" , au scris reprezentanţii Academicii Clinceni pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare