Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriasă realizată de Petre Marin: “L-am sunat pe Răzvan şi i-am spus că sunt campion”

Performanţă uriasă realizată de Petre Marin: “L-am sunat pe Răzvan şi i-am spus că sunt campion”

Fotbal

Comentarii

Petre Marin are un nou motiv de bucurie. După ce fiul său s-a transferat la Ajax Amsterdam şi a devenit unul dintre cel mai bine cotaţi jucători români în acest moment, Petre Marin a reuşit să se impună pe terenul de minifotbal şi a cucerit, alături de foştii săi colegi “uefantastici”, campionatul în competiţia Victory Cup Casa Pariurilor.

"Sunt fericit că fac mişcare, dacă mai şi câştigăm, e şi mai plăcut. Important e că ne strângem, ne vedem şi, după ce ne-am retras din fotbalul mare, avem cu ce să ne mai mândrim. Chiar l-am sunat pe Răzvan şi i-am spus că sunt campion”, a declarat Petre Marin la festivitatea de premiere.

Old New Stars se numeşte formaţia fostului fundaş de bandă, echipă în care Petre, manager, jucător şi, la nevoie, chiar şi portar, a adunat mai mulţi foşti colegi de la Steaua sau de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Om de bază este Sorin Ghionea, iar Sorin Paraschiv, Stelian Stancu sau Bogdan Pătraşcu (proaspărtul manager de la Levski Sofia), au pus umărul la câştigarea trofeului în această ediţie, iar Petre Marin a reuşit să-l convingă şi pe Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei UNDER 21, să vină la teren şi să facă mişcare. Fostul căpitan din Ghencea are o selecţie în ultima ediţie de campionat, iar în trecut, din lotul formaţiei au mai făcut parte Bănel Nicoliţă sau Gigel Coman.

Victory Cup a ajuns la ediţia 10

Victory Cup este una dintre cele mai dezvoltate competiţii de minifotbal din România, ultima stagiune (9) a strâns la start 78 de formaţii, peste 1400 de jucători legitimaţi, campionatul fiind dedicat exclusiv amatorilor. În ediţia cu numărul 10, care va debuta la finalul lunii mai, organizatorii au în plan înscrierea a peste 90 de formaţii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi intra pe pagina oficială de Facebook Victory Cup Casa Pariurilor.

Afla mai multe despre: petre marin 

viewscnt
Articole similare