Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericol cu Budescu. Motivul pentru care poate rata derby-ul FCSB - Dinamo, după ce a scăpat de "accidentare"

Pericol cu Budescu. Motivul pentru care poate rata derby-ul FCSB - Dinamo, după ce a scăpat de "accidentare"

FCSB

Comentarii

Redebutul lui Constantin Budescu (32 de ani), cel mai nou transfer reuşit de FCSB, în tricoul roş-albastru ar putea fi amânat.

Pericol cu Budescu. Motivul pentru care poate rata derby-ul FCSB - Dinamo

Constantin Budescu a semnat recent din nou cu FCSB şi s-a antrenat sub comanda lui Edi Iordănescu, iar dacă "accidentarea" despre care s-a scris a fost de fapt o înţepătură de păianjen - în urma căreia glezna lui "Budi" s-a umflat -, acesta ar putea rata derby-ul cu Dinamo din alt motiv.

În sezonul trecut, înainte de plecarea în Arabia Saudită, Constantin Budescu a fost eliminat în ultimul meci jucat pentru Astra, cu FC Argeş pe teren propriu, iar gsp.ro scrie că acesta şi-ar putea ispăşi pedeapsa în partida contra lui Dinamo. Sursa citată scrie că FRF şi LPF au păreri împărţite în ceea ce priveşte această situaţie.

LPF susţine, conform gsp.ro, că Budescu ar fi eligibil pentru derby, dar FRF susţine că fotbalistul nu poate fi utilizat de FCSB.

Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă duminică, 12 septemrbie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Ce a spus Budescu după revenirea la FCSB

"Aşa e, am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat şi încerc în continuare să facă unele schimbări în viaţa mea de fotbalist şi sper să se vadă şi pe teren.

Mă simt foarte bine. Au mai fost câteva tentative, dar e bine că am venit acum, toate lucrurile sunt ok şi sper ca totul să meargă bine de acum încolo. A contat foarte mult, am primit foarte multe mesaje. A fost foarte multă lume, am rămas surprins. Au contat şi oamenii care sunt aici, îi cunosc pe majoritatea şi m-am decis să vin.

Da, am văzut şi eu. Am fost muşcat de un păianjăn şi mi s-a umflat piciorul după anternament. Am deci să stau o zi, să am o zi liberă, să merg la un medic. Spider-Man, da, se potrivesc şi culorile"
, a spus Constantin Budescu.

"Budi" a vorbit şi despre Edi Iordănescu şi le-a transmis un mesaj suporterilor înaintea derby-ului cu Dinamo: "Echipa e pe un drum bun, s-au făcut ceva schimbări, o să se vadă de acum încolo. Sperăm să avem rezultate pozitive, e o diferenţă mare de puncte şi nu e bine pentru noi. E un meci foarte importante, derby-ul României, sper să facem o figură frumoasă, să câştigăm meciul. Nu ne mai permitem paşi greşiţi.

(n.r. - Edi Iordănescu) M-a primit bine, nu am mai lucrat cu el. E un antrenor foarte bun, peste tot a obţinut rezultate bune şi zic că asta o să facă şi aici.  Să vină la stadion, să ne susţină şi noi o să fim alături de ei, să facem o treabă foarte bună. Numai împreună putem obţine rezultate"
, a mai spus Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: budescususpendarederbyratarefcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare