Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericol pentru Ianis Hagi şi colegii săi. Focar de infecţie cu coronavirus la adversara lui Rangers

Pericol pentru Ianis Hagi şi colegii săi. Focar de infecţie cu coronavirus la adversara lui Rangers

Stranieri

Comentarii

În urmă cu doar şase zile, Rangers a întâlnit-o pe Aberdeen, echipă care i-a băgat 14 zile în carantină pe opt dintre jucători, după ce doi dintre aceştia au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

În Scoţia abia a început campionatul şi deja sunt probleme din cauza pandemiei de coroanvirus. În prima etapă din Premiership, cu Ianis Hagi pe teren până în minutul 77, Rangers a învins-o în deplasare, scor 1-0, pe Aberdeen, echipă la care doi fotbalişti au fost testaţi pozitiv, joi, 6 august. Aceştia şi aţi şase coechipieri cu care au avut contact direct au intrat în carantină pentru următoarele două săptămâni.

Se va declanşa ancheta epidemiologică şi se vor întări măsurile de siguranţă şi protecţie, potrivit protocoalelor sanitare. Va trebui să pregătim meciurile viitoare cu un efectiv restrâns, a anunţat Dave Cormack, preşedintele lui Aberdeen.

Liga scoţiană va amâna următoarele meciuri ale lui Aberdeen, cu St. Johnstone, Hamilton şi Celtic. "The Dons" trebuie să limiteze focarul, în ciuda faptului că în oraş au explodat cazurile de COVID-19. Premierul Nicola Sturgeon a hotărât închiderea restaurantelor şi barurilor, începând de miercuri, ora 17:00.

The Scottish Sun scrie că autorităţile dau vina pe fotbaliştii care ar fi încălcat regulile, mergând în puburi la petreceri şi punând în pericol desfăşurarea campionatului.

 

Afla mai multe despre: hagirangerscoronavirus 

viewscnt
Articole similare