Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericol uriaş pentru Radu Ştefan, Chiricheş şi Ionuţ Radu. Anunţ oficial în Serie A. Ce au hotărât echipele din Italia

Pericol uriaş pentru Radu Ştefan, Chiricheş şi Ionuţ Radu. Anunţ oficial în Serie A. Ce au hotărât echipele din Italia

Fotbal

Comentarii

Recomandările medicilor sunt precise în privinţa continuării izolării la domiciliu, în contextul răspândirii tot mai mari a noului virus. Chiar şi aşa multe dintre echipele din Serie A şi-au făcut deja planurile de revenire la antrenamente.

Sunt 12 cazuri de infectare cu coronvirus în Serie A, iar membrii echipelor afectate sunt momentan în autoizolare. Majoritatea celorlalte însă îşi fac planuri de revenire, pe fondul informaţiei că Serie A se va relua cel mai devreme pe 3 aprilie. Evoluţia pandemiei şi predicţiile arată destul de clar că acest lucru nu va fi posibil, dar echipele vor să fie pregătite. 

Cel mai devreme s-ar putea reuni Cagliari. Echipa rosso-blu a anunţat data de 21 de martie pentru întoarcerea la antrenamente, cu posibilitatea amânării dacă situaţia nu o va permite. 

Lazio a programat reluarea antrenamentelor pe 23 martie. Staff-ul lui Simone Inzaghi lucrează la un plan care prevede ca jucătorii să nu ia contact unii cu ceilalţi, anunţă Gazzetta dello Sport. 

AC Milan şi-a programat revenirea tot pe 23 martie. Reunirea s-ar putea însă automat dacă situaţia o va impune. 

Tot pe 23 martie ar urma să revină în pregătire şi Lecce, cu aceeaşi menţiune - antrenamentele să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă. 

Printr-un comunicat oficial, Napoli şi-a anunţat şi ea revenirea pentru ziua de luni a săptămânii viitoare. De menţionat este că specialiştii apreciază că vârful pandemiei în Italia va fi undeva în jurul zilei de 25 martie, aşadar e greu de crezut că data de 23 va fi respectată. 

Pe 23 ar urma să se întoarcă la antrenamente Udinese şi Torino, Sassuolo pe 24, iar Parma pe 25 martie. Brescia a anunţat cea mai îndepărtată dată pentru revenirea la antrenamente, 29 martie. 

Mai multe echipe se află în carantină  după ce jucători de-ai lor sau ai echipelor pe care le-au întâlnit, au fost depistaţi pozitivi cu coronvirus: Atalanta, Fiorentina, Inter, Juventus, Samdoria, Verona.

Nu se ştie încă nimic despre programul celor de la Genoa, Bologna, Roma, Spal.

Afla mai multe despre: coronavirusmilanlazionapoli 

viewscnt
Articole similare