Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericolul cu care trăieşte Marius Şumudică la CFR Cluj, deşi conducerea a anunţat că rămâne: "Mai repede renunţi la antrenor"

Pericolul cu care trăieşte Marius Şumudică la CFR Cluj, deşi conducerea a anunţat că rămâne: "Mai repede renunţi la antrenor"

CFR Cluj

Comentarii

Mai multe voci din fotbalul românesc au indicat o posibilă ruptură între Marius Şumudică şi vestiarul de la CFR Cluj. Viorel Moldovan l-a avertizat că ar putea fi sacrificat, chiar dacă şi jucătorii ar purta o parte din vină.

"Este greu să renunţi la jucători şi e mai uşor să renunţi la antrenor"

Viorel Moldovan a observat evoluţiile campioanei CFR Cluj a susţinut că echipa a suferit o schimbare faţă de sezonul trecut: "Am văzut un CFR epuizat parcă sau mai bine zis parcă au epuizat resursele din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere tehnic, tactic. Am văzut o echipă mai ales pe plan extern obosită, depăşită total şi asta e realitatea. Şi la Berna, şi la Cluj, şi la primul meci acum cu Steaua Roşie. Nu ştiu ce se întâmplă acolo, parcă nu mai au suflu", a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.  

Marius Şumudică şi-a atacat jucătorii după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, din play-off-ul Europa League, meci pierdut cu 4-0. Antrenorul i-a amintit în discursul său inclusiv pe cei mai importanţi fotbalişti din Gruia. 

"Poate anumite elemente din angrenajul echipei, cu ştate vechi, cu experienţă, nu au o afinitate atât de bună cu Şumudică, care este un antrenor plăcut de vestiar, de jucători. De multe ori este greu să renunţi la jucători şi e mai uşor să renunţi la antrenor.

E mult mai uşor să schimbi antrenorul, nu poţi să dai afară şase, şapte jucători, care sunt contra antrenorului, dacă sunt, să-i dai afară. N-ai cum să-i dai, mai repede renunţi la antrenor", a adăugat antrenorul, la Sport Report. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujmarius sumudica cfr cluj 

viewscnt
Articole similare