Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perioadă de vis pentru Mangia: ”Trebuie să continuăm aşa!” Cât de grav s-a accidentat Kelic: ”Nu mai putea respira”

Perioadă de vis pentru Mangia: ”Trebuie să continuăm aşa!” Cât de grav s-a accidentat Kelic: ”Nu mai putea respira”

Superliga

Comentarii

CS U Craiova este într-o perioadă excelentă şi a urcat provizoriu pe locul doi în clasament, peste FCSB. Devis Mangia spune că are la dispoziţie o echipă foarte bună, de la care aşteaptă rezultate şi mai bune.

Craiova a avut un început complicat de sezon, dar şi-a revenit şi este în cărţi pentru titlu. Victoria cu 3-0 în faţa Astrei i-a adus locul doi în clasament, la doar un punct de CFR Cluj, dar care are însă un meci în minus. Devis Mangia are foarte mare încredere în jucătorii pe care îi pregăteşte şi spune că se aşteaptă la rezultate şi mai bune.

”A fost un meci... OK, în prima repriză am făcut multe greşeli tehnice, am riscat puţin. În repriza a doua... bine, bine. Eu cred că putem face mai bine, avem jucători foarte buni. Este OK, avem soluţii pentru toate poziţiile. Eu cred că este o perioadă bună pentru Mitriţă, creşte şi ca persoană. Koljic este un jucător bun, aveam nevoie de un jucător ca el. Trebuie să continuăm aşa, dacă este posibil, mai bine”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Devis Mangia a explicat şi că Renato Kelic n-a mai putut continua meciul după ce Denis Alibec l-a lovit cu piciorul în faţă: ”Da, Kelic avea probleme de respiraţie (n.r. după ce Alibec i-a spart buza şi nasul), de aceea l-a schimbat”.

Astra - CS U Craiova s-a terminat 0-3. Golurile au fost marcate de Mitriţă (38), Cicâldău (62) şi Koljic (71).

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaastraliga 1 

viewscnt
Articole similare