Experiențe împreună.
You are here:

Perioadă INCENDIARĂ la FCSB! Becali a anunţat o nouă revenire la echipă: “Este jucătorul nostru, al familiei noastre”

Perioadă INCENDIARĂ la FCSB! Becali a anunţat o nouă revenire la echipă: “Este jucătorul nostru, al familiei noastre”

Liga 1

Comentarii

FCSB a început să-şi gândească strategia pentru următoarea perioadă de transferuri. Dacă pe lista plecărilor pe sume importante de transfer sunt puşi Florinel Coman şi Dennis Man, Gigi Becali e pregătit să bifeze şi la capitolul veniri.

FCSB poate da o nouă lovitură în privinţa revenirilor fotbaliştilor importanţi din ultimul deceniu, după Adrian Popa, Raul Rusescu, Cristian Tănase sau Mihai Pintilii. Florin Niţă o poate lăsa pe Sparta Praga, unde a ajuns rezerva portarului ceh Milan Heka, dar mutarea va fi intens negociată.

Florin Niţă, înapoi la FCSB. E dorit pentru „a betona” poarta

Plecarea lui Cristian Bălgrădean a însemnat o lovitură grea pentru FCSB. Gigi Becali s-a enervat, întrucât jucătorul semnase cu CFR Cluj cu săptămâni bune înainte până la aflarea veştii de vicecampioana României. Deşi Gigi Becali a susţinut că are portari de viitor, precum Andrei Vlad sau Ştefan Tîrnoveanu, cei doi ar reprezenta un risc prea mare pentru FCSB.

Finanţatorul FCSB a oferit noi detalii despre posibila revenire a lui Florin Niţă şi a recunoscut că mizează pe ataşamentul internaţionalului român pentru FCSB, după ce şi CFR Cluj s-a interesat de el. Omul de afaceri a recunoscut că-l aşteaptă cu braţele deschise, mai ales că jucătorul a plecat cu greu de la actuala vicecampioană a României, în 2018: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali pune condiţii pentru revenirea lui Florin Niţă

Deşi i-ar putea face fericiţi pe fanii FCSB, Gigi Becali nu se grăbeşte în privinţa lui Florin Niţă. Omul de afaceri pune condiţii, pentru a semna cu Florin Niţă, care are deja un salariu mare la Sparta Praga, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lot.

Astfel, Gigi Becali probabil că îi propune un salariu inferior celui din Cehia şi a recunoscut că va semna cu Florin Niţă doar în momentul în care portarul va deveni liber de contract, în condiţiile în care Gigi Becali a redus deja costurile la echipă. În ultima perioadă, Gigi Becali a redus salariile, pentru a supravieţui perioadei amânării campionatului, din cauza pandemiei de coronavirus.

Florin Niţă a apărat în doar opt partide din campionatul Cehiei în acest sezon şi a încasat 14 goluri. De asemenea, jucătorul dorit de Gigi Becali a jucat şi în două meciuri din preliminariile Europa League şi în două partide din Cupa Cehiei.

 

 

 

viewscnt
Articole similare
FOTO Sorana Cirstea, faza lunii in tenis. Romanca a facut un spagat de exceptie in Franta