Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peripeţiile lui Valeriu Iftime. A vrut să vină la meciul cu FCSB şi a fost blocat pe aeroport. Cum a reacţionat când a văzut că Botoşani a egalat

Peripeţiile lui Valeriu Iftime. A vrut să vină la meciul cu FCSB şi a fost blocat pe aeroport. Cum a reacţionat când a văzut că Botoşani a egalat

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime spune că n-a apucat să vadă prima repriză a meciului FCSB - FC Botoşani, deoarece a fost blocat pe aeroport. Patronul echipei moldovene a rămas surprins când a văzut că jucătorii lui Costel Enache au reuşit să egaleze.

FC Botoşani a reuşit aseară cel mai bun meci al său într-un meci cu FCSB, echipă pe care n-a învins-o niciodată. Elevii lui Costel Enache au fost conduşi cu 2-0, dar au reuşit să revină şi să egaleze. În repriza a doua, FC Botoşani a controlat jocul până aproape de final. Valeriu Iftime spune că a fost norocos că a putut să vadă doar partea aceasta de meci:

”Norocul meu că Tarom-ul m-a ţinut două ore în aeroport şi nu am văzut prima repriză. Am văzut numai repriza a doua, care nu îmi venea să cred că ăsta e Botoşaniul. Noi, în toată istoria noastră, decât cândva într-un meci la Cluj, dar în meciurile cu FCSB era foarte greu să marcăm. Acum am fost buni şi eu cred că trebuia să câştigăm dacă ne uităm la un henţ pe care mi se pare că l-a făcut Nedelcu. Sunt foarte bucuros că am reuşit să nu mai fim o echipă provincială, fricoasă când vii la Bucureşti. Nu vă povestesc că am coborât din avion şi era 2-0 şi nu-mi mai venea să vin la stadion. Parcă era nedrept să ne dea un gol la final, deşi echipele mari aşa fac, te taxează când ţi-e lumea mai dragă”, a declarat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: fcsbfc botosanivaleriu iftimeliga 1 

viewscnt
Articole similare