Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" semnează cu CFR Cluj! Lovitură pentru Gigi Becali. Transfer vital în Gruia

"Perla" semnează cu CFR Cluj! Lovitură pentru Gigi Becali. Transfer vital în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are în plan să se întărească în perspectiva regulii U21 din Liga 1. Campioana României a pus ochii pe Daniel Paraschiv (21 de ani), fotbalistul de la ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cel mai bun marcator sub 21 de ani din Liga 2. Valentin Costache, Denis Ciobotariu şi Cătălin Itu sunt cele mai bune variante de jucător pentru regulă ale CFR-ului, ceilalţi juniori din lot nefiind de nivelul primului eşalon pentru moment.

CFR Cluj, transfer vital! "Perla" Daniel Paraschiv, dorită în Gruia

Daniel Paraschiv (21 de ani), de la Viitorul Pandurii, a marcat opt goluri pentru echipa lui Flavius Stoican în acest sezon de Liga 2, până în prezent, şi a atras atenţia CFR-ului prin evoluţiile sale. Presa locală a anunţat că şefii din Gruia poartă negocieri pentru transferul jucătorului, care se poate dovedi vital pentru campioana României. CFR Cluj are destul de puţin variante bune de jucător U21, pentru a respecta regula impusă de FRF, iar Paraschiv ar fi o "gură de oxigen".

În afara lui Valentin Costache, Cătălin Itu sau Denis Ciobotariu, care sunt principalele variante, Edi Iordănescu îi mai are la dispoziţie pe Adrian Gîdea, Sebastian Serediuc sau Andrei Joca, juniori crescuţi în Gruia, în care antrenorul n-a avut prea mare încredere până în prezent. Potrivit sursei citate, CFR Cluj se gândeşte că aducerea lui Parashiv în Gruia ar putea reprezenta un pas care să-l aducă pe acesta mai aproape de naţionalele României.

Daniel Paraschiv a mai jucat la FC Braşov, Precizia Săcele, Viitorul Ghimbav, AFC Hărman şi Luceafărul Oradea înainte de a semna cu ACS Viitorul Pandurii. în acest sezon, Flavius Stoican l-a folosit pe jucător în 19 meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de opt ori.

  • 175.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Paraschiv în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel paraschivtransfercfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare