Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" uitată. De la marea speranţă a FCSB, lângă Man şi Coman, a ajuns rezervă în play-out! Cota sa s-a prăbuşit

"Perla" uitată. De la marea speranţă a FCSB, lângă Man şi Coman, a ajuns rezervă în play-out! Cota sa s-a prăbuşit

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat, în ultimii ani, mai mulţi jucători tineri de perspectivă, dar unii dintre ei n-au apucat să se impună la echipa roş-albastră. Printre ei se numără şi Daniel Benzar (22 de ani), atacantul împrumutat la FC Voluntari, unde nu prea a prins echipa în acest sezon.

Sosit în 2015 la FCSB, adus de Mirel Rădoi, Daniel Benzar a strâns 16 meciuri şi şase goluri în tricoul FCSB, însă a fost mai mult folosit în debuturile de sezon, când echipa lui Gigi Becali era implicată pe mai multe fronturi, campionat, Cupă şi cupele europene. Ba chiar a şi marcat într-un meci din preliminariile Europa League, acum doi ani.

Benzar n-a fost niciodată titular de drept sau să primească mai multe şanse de a se impune la prima echipă, deşi a arătat mereu calităţi foarte bune. FCSB l-a trimis mereu împrumut, pe rând, la Academica Clinceni, FC Voluntari sau Dunărea Călăraşi. Deşi, până acum, varianta împrumutului a funcţionat foarte bine, deoarece Benzar a jucat de fiecare dată multe meciuri şi a dat satisfacţie, nu a mai fost cazul şi de această dată.

FCSBB l-a trimis, în iunie 2019, pe Daniel Benzar definitiv la FC Voluntari, pentru a doua sa aventură la trupa de lângă Bucureşti. Cunoscându-l şi ştiind ce a oferit pentru Voluntari în trecut, Ioan Andone, cel căruia Florentin Pandele i-a încredinţat frâiele echipei, a insistat pe lângă Gigi Becali pentru a-l ceda pe Benzar în Ilfov. Doar că de data aceasta nu a mai mers totul atât de bine.

În acest sezon, Daniel Benzar a jucat 384 de minute în 11 meciuri pentru FC Voluntari, în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol. În play-out-ul acestui sezon, Daniel Benzar a jucat două minute în meciul FC Voluntari - Academica Clinceni 3-0, qpoi 55 de minute în victoria Voluntariului cu Dinamo, 1-0, şi 31 de minute în meciul FC Voluntari - Chindia 2-0. Cum evoluţiile sale au scăzut şi a prins din ce în ce mai puţine minute, Daniel Benzar a scăzut şi din punct de vedere al cotei de piaţă. În prezent, Benzar junior mai valorează doar 200.000 de euro. Vârful, din punct de vedere al cotei de piaţă, l-a atins în iunie 2018, 450.000 de euro, pe vremea primei sale aventuri la FC Voluntari.

  • 2022 e anul în care expiră contractul dintre FC Voluntari şi Daniel Benzar

Afla mai multe despre: daniel benzarfcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare