Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Persoana care face tot posibilul pentru a o salva pe Dinamo: ”Omul acesta vrea să facă bine clubului, să-l salveze” | EXCLUSIV

Persoana care face tot posibilul pentru a o salva pe Dinamo: ”Omul acesta vrea să facă bine clubului, să-l salveze” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

De abia revenit la Dinamo pentru un nou mandat, Flavius Stoican a vorbit despre administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan.

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo de Iuliu Mureşan, din pricina rezultatelor slabe şi atmosferei din jurul echipei.

Dacă fanii nu au primit cu bine înlocuirea sa, administratorul special a afirmat că jucătorii au fost uşuraţi de demiterea ”Puriului”, care avea tendinţa de a exploda după meciuri.

În al cincilea mandat la Dinamo, Mircea Rednic s-a remarcat prin izbucnirile avute şi diversele certuri cu jucători sau oficiali.

În final, antrenorul de 59 de ani a fost dat afară, iar în locul său a fost instalat Flavius Stoican, care la rândul său este la un al treilea mandat în Ştefan cel Mare.

Ptrintr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, noul antrenor al lui Dinamo, ultima oară trecut pe la FC U Craiova, unde a rezistat doar patru etape, a vorbit frumos despre Iuliu Mureşan.

Stoican a afirmat că administratorul special al clubului este un om ce vrea cu adevărat să o salveze pe Dinamo şi face toate eforturile în această direcţie.

Persoana care face tot posibilul pentru a o salva pe Dinamo

Omul acesta vrea să facă bine lui Dinamo, omul acesta vrea să salveze Dinamo. Omul acesta vorbeşte cu anumiţi sponsori, vrea o relaţie corectă şi normală cu oamenii care vor să facă bine lui Dinamo.

Mi-a garantat că o să am liniste şi crede-mă că am nevoie doar de linişte”, a declarat Flavius Stoican, pentru Telekom Sport.

La finalul anului 2021, Dinamo ocupă penultima poziţie în Liga 1, cu 12 puncte după 21 de etape, doar unul mai mult ca ocupanta ultimului loc, codaşa campionatului, Academica Clinceni.

În al cincilea mandat la club, Mircea Rednic a reuşit să însumeze 11 partide, dintre care o victorie, trei remize şi şapte înfrângeri.

Între august şi decembrie, Dinamo a trecut printr-o serie neagră, de 16 meciuri fără victoire în Liga 1, încheiată în urma meciului cu Chindia, câştigat de ”câini” cu şansă, scor 1-0.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare