Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Personajul care a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB: ”Era în parcare, l-a sunat şi apoi jucătorul ne-a refuzat”

Personajul care a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB: ”Era în parcare, l-a sunat şi apoi jucătorul ne-a refuzat”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat după ce fundaşul în vârstă de 21 de ani a primit un telefon de antrenorul său, Marius Croitoru.

Denis Haruţ a fost extrem de aproape de transferul la FCSB. Fundaşul de 21 de ani a venit în Bucureşti pentru a-şi negocia şi a semna contractul, după ce Valeriu Iftime a fost de acord cu oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali. Însă totul a picat în ultimul moment, din cauza unei clauze din contract. Gigi Becali spune că Haruţ ar fi fost influenţat de Marius Croitoru, într-o discuţie telefonică.

Transferul lui Haruţ la FCSB a picat după un telefon primit de la Marius Croitoru

Jucătorul lui FC Botoşani a venit în Bucureşti însoţit de impresarul său şi transferul părea doar o formalitate. Denis Haruţ a fost de acord şi cu salariul pe care Gigi Becali i l-a propus, 12.000 de euro pe lună în primii doi ani şi apoi 15.000 de euro pe lună.

Însă totul s-a blocat din cauza unei clauze din contract. Cei de la FCSB i-a pus în faţă un contract pe cinci ani, plus o opţiune de prelungire unilaterală cu încă doi ani. Haruţ a considerat că acea clauză de prelungire nu este legală şi a refuzat să semneze contractul.

Pe de altă parte, Gigi Becali spune că Denis Haruţ a fost influenţat de antrenorul său, Marius Croitoru, care a fost fotbalist la FCSB. Omul de afaceri din Pipera susţine că cei doi au avut o conversaţie la telefon şi apoi Denis Haruţ a decis să nu semneze:

”Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la Bucureşti. Deci cluburile erau înţelese. Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu ştiu de ce nu a venit şi el la discuţii. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme. În fine... L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus şi apoi ne-a refuzat”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.ro.

Afla mai multe despre: denis harut 

viewscnt
Articole similare