Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste 10.000 de uruguayeni au semnat o petiţie către Ministerul Educaţiei. Ce gest de recunoştinţă vor să facă pentru selecţionerul Oscar Tabarez

Peste 10.000 de uruguayeni au semnat o petiţie către Ministerul Educaţiei. Ce gest de recunoştinţă vor să facă pentru selecţionerul Oscar Tabarez

Cupa Mondială

Comentarii

Peste 10.000 de persoane au semnat o petiţie către Ministerul Educaţiei şi Culturii din Uruguay care să numească o şcoală după selecţionerul naţionalei de fotbal, Oscar Washington Tabarez, informează sport.es.

"Toţi suntem de acord că Oscar Washington Tabarez merită un monument. Şi ce monument poate fi mai bun pentru un Profesor decât o şcoală", se arată în petiţia de pe platforma Change.

Tabárez a fost profesor la mai multe şcoli din Uruguay înainte de a fi antrenor.

El este extrem de popular şi iubit în Uruguay şi mereu a militat pentru o cât mai bună educaţie a tinerilor, apreciind că aceasta este un factor esenţial pentru o societate mai bună.

Tabarez, în vârstă de 71 de ani, a preluat naţionala Uruguayului în 2006 şi a calificat-o la trei ediţii consecutive ale CM.

În 2016, el a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre, o boală neurologică, din cauza căreia are dificultăţi de deplasare, el folosindu-se adeseori de cârje.

La CM din Rusia, naţionala Uruguayului a fost eliminată în sferturi, după 0-2 cu Franţa.

Afla mai multe despre: oscar tabarezuruguaycm 2018 

viewscnt
Articole similare