Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste 6.000 de bilete s-au vândut la Călăraşi pentru meciul cu FCSB! "Oamenii de aici au făcut multe eforturi"

Peste 6.000 de bilete s-au vândut la Călăraşi pentru meciul cu FCSB! "Oamenii de aici au făcut multe eforturi"

Cupa României

Comentarii

Călăraşiul e gata de sărbătoare: joi, pe 1 noiembrie, de la ora 21:45, va juca pentru prima dată în istoria oraşului în nocturnă, în “optimile” Cupei României, cu FCSB.

Pentru ca acest eveniment să aibă loc, autorităţile locale au plătit 55.000 de euro pentru închirierea instalaţiei. Din cele 8.400 de bilete scoase la vânzare, deja s-au vândut 6.000. La acestea se adaugă 400 de invitaţii solicitate de FRF, dar şi cei 360 de abonaţi. 
 
“O să jucăm cu casa închisă. S-au vândut toate biletele la tribune, singurele locuri libere sunt la peluze, acolo unde îi aşteptăm pe fani să cumpere tichete şi să fie alături de noi la sărbătoare”, a declarat preşedintele echipei, Florin Brişan.
 
"Noi suntem o echipă mică. Îi aşteptăm cu drag pe cei de la FCSB. Oamenii de aici au făcut multe eforturi şi sperăm să le oferim o surpriză plăcută. Meciul cu Steaua va fi diferit de cel din campionat", spune Cătălin Straton.
 
Concluzia lui Dan Alexa: "La meciul cu Steaua este eltceva, special pentru toţi. Miza noastră este să-i mulţumim pe oamenii care vor veni la stadion. Voi utiliza cel mai bun 11 pe care îl voi avea la ora jocului".

Afla mai multe despre: dunarea calarasifcsbdan alexabileteticketing 

viewscnt
Articole similare