Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste 8.500 de fani pe Camp Nou la prezentarea noului transfer al FC Barcelona, Yerry Mina

Peste 8.500 de fani pe Camp Nou la prezentarea noului transfer al FC Barcelona, Yerry Mina

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul Yerry Mina a semnat un contract pe cinci ani şi jumătate cu FC Barcelona şi a fost prezentat, sâmbătă, pe Camp Nou, în faţa a 8.552 de spectatori, mulţi dintre ei coumbineni, informează sport.es.

În vârstă de 23 de ani, Mina a fost transferat de la formaţia braziliană Palmeiras, pentru 11,8 milioane de euro. Fotbalistul coumbian are o clauză de reziliere a contractului cu FC Barcelona în valoare de 100 de milioane de euro.

La prezentarea sa, Mina a ieşit în echipamentul Barcelonei şi încălţat cu ghete de fotbal. Însă el s-a descălţat şi a păşit în picioarele goale pe gazonul arenei catalane. La fel a făcut şi când a fost prezentat la Palmeiras, în vara anului 2016.

Mina s-a adresat fanilor în limba catalană, mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru faptul că a ajuns la "cel mai bun club din lume". Obiectivele sale sunt "de a învăţa, de a câştiga cât mai multe trofee şi de a face lucrurile bine". "Sper să fac istorie cu Barcelona", a adăugat el.

Yerry Mina a mai jucat în ţara sa natală, la Deportivo Pasto şi Independiente Santa Fe, înainte de a ajunge la Palmeiras. 

Mina este al doilea transfer efectuat de FC Barcelona în această iarnă, după brazilianul Philippe Coutinho de la Liverpool.

Afla mai multe despre: fc barcelonala ligayerry mina,  

viewscnt
Articole similare