Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste Zidane! Capitolul la care Giroud l-a depăşit pe legendarul Zizou

Peste Zidane! Capitolul la care Giroud l-a depăşit pe legendarul Zizou
Comentarii

Meciul de duminică seara dintre Franţa şi Olanda a fost special pentru Olivier Giroud nu doar pentru că a înscris golul victoriei, ci şi pentru că l-a depăşit pe Zinedine Zidane în clasament all-time al celor mai buni marcatori la naţională.

Reuşita atacantului lui Chelsea din minutul 75 al partidei de pe Stade de France a adus primele puncte pentru noua campioană mondială în Liga Naţiunilor şi l-a poziţionat pe vârful în vârstă de 31 de ani pe locul al patrulea în clasamentul marcatorilor "Les Bleus". Astfel el l-a depăşit pe Zidane, care a înscris 31 de goluri în cei 18 ani în care a reprezentat selecţionata "Cocoşului galic". 

Peste Giroud mai sunt doar David Trezeguet (34 de goluri), Michel Platini (41 de goluri) şi Thierry Henry (51 de goluri), dar este puţin probabil ca atacantul trecut şi pe la Arsenal să îl depăşească pe Henry. 

Chiar dacă Giroud nu a marcat niciun gol la Campionatul Mondial din Rusia, el a fost pe tot parcursul turneului titular şi, evident, selecţionerul Didier Deschamps îl vede în continuare o piesă de bază în primul "11" al Franţei. 

Afla mai multe despre: olivier giroudzinedine zidanefrantaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare