Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petr Cech s-a retras din fotbal, dar s-a apucat de alt sport. Va purta cască în continuare şi va avea numărul 33

Petr Cech s-a retras din fotbal, dar s-a apucat de alt sport. Va purta cască în continuare şi va avea numărul 33galerie foto

Hochei pe gheață

Comentarii

Petr Cech a pus capăt carierei de fotbalist la finalul sezonului trecut, dar fostul portar nu poate sta departe de sport. Cehul va debuta la finalul acestei săptămâni ca hocheist.

Ajuns la 37 de ani, Petr Cech a semnat un contract cu Guildford Phoenix, o echipă de hochei din liga a patra engleză. Cehul va fi portar şi speră să îşi ajute echipa să promoveze, după ce în cele 15 sezoane jucate în Premier League a avut 202 partide fără gol primit. 

"Sper să pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele din acest sezon. Va fi o plăcere pentru mine. Mi-a plăcut să joc hochei şi să urmăresc acest sport de când eram copil. După 20 de ani de fotbal profesionist mi s-a oferit această ocazie şi am acceptat imediat" a declarat fostul portar al lui Chelsea şi Arsenal. 

Cariera de hocheist va fi ca un hobby pentru Cech. Fostul portar este consilier la Chelsea, echipa pentru care a evoluat 11 sezoane.

Ca fotbalist, Cech a câştigat de patru ori titlul în Premier League, de patru ori Cupa Angliei, trei Cupe ale Ligii, iar în 2012 a câştigat Liga Campionilor. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petr cechhochei 

viewscnt
Articole similare