Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petr Pala: ”Nu noi am pierdut întâlnirea, România a câştigat-o”

Petr Pala: ”Nu noi am pierdut întâlnirea, România a câştigat-o”

Tenis

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei Cehiei, Petr Pala, a recunsocut sportiv meritele echipei României, admiţând că Simona Halep şi colegele ei au câştigat întâlnirea din FedCup şi nu că aceasta ar fi fost pierdută de Karolina Pliskova şi coechipierele ei.

"Nu am pierdut întâlnirea, româncele au câştigat-o. De-a lungul ultimilor zece ani, astfel de întâlniri strânse au mers în proporţie de 90 la sută în favoarea noastră. Trebuie să acceptăm asta. Nu sunt dezamăgit, doar pentru fete, pentru că este greu să vezi cât de supărate sunt. Dar au lăsat totul pe teren. Ca întotdeauna, m-au făcut mândru", a declarat Pala, potrivit soite-ului oficial al FedCup.

România este pentru a doua oară în istorie în semifinalele Cupei Federaţiei, după ediţia din 1973. Cuplul Irina Begu (locul 35 WTA la dublu) / Monica Niculescu (locul 51 WTA) a învins, duminică, perechea Katerina Siniakova (locul I WTA de dublu) / Barbora Krejcikova (locul 2 WTA), cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-4, aducând punctul victoriei cu 3-2 în confruntarea cu deţinătoarea trofeului, Cehia.

În penultimul act, România va da piept cu Franţa, în deplasare, în 20 şi 21 aprilie.

Afla mai multe despre: tenisfedpetr pala 

viewscnt
Articole similare