Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Goge: ”Asta e istoria Rapidului. Noi luptăm mereu împotriva tuturor!” Ce spune despre arbitraj: ”Ce s-a întâmplat astăzi nu e corect!”

Petre Goge: ”Asta e istoria Rapidului. Noi luptăm mereu împotriva tuturor!” Ce spune despre arbitraj: ”Ce s-a întâmplat astăzi nu e corect!”

Rapid

Comentarii

FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

”Putem să spunem că e un punct câştigat pentru că am jucat în 7-8 oameni, au dat un roşu şi era un jucător de rezerve. Asta e istoria Rapidului, tot timpul se luptă cu toată lumea şi sper ca la final punctul de la Mioveni şi punctul de azi să ne ducă pe loc de baraj sau de promovare. Pe lângă faptul că nu au fost suporterii, se ştie că întotdeauna că Rapid-Petrolul e un mare derby şi azi s-a văzut că s-a jucat cu multă ambiţie şi fiecare echipă şi-a dorit să câştige şpi am luptat până în ultima secundă” a spus Petre Goge după meci.

”Nu ştiu ce a văzut domnul arbitru, o să ne uităm şi noi pe reluări pentru că nu e posibil să bată 3 penalty-uri şi cred că voiau să bată toţi jucătorii până înscriu. Dar Dumnezeu ne-a ajutat şi cu puţin noroc puteam să înscriu golul victoriei şi atunci era o răsplată adevarată pentru noi” a mai spus fotbalistului giuleştenilor după meci.

”Ce s-a întâmplat azi nu e corect şi o să analizeze şi FRF, dar una peste alta e un punct câştigat pentru noi şi sper ca acest punct să ne ducă la baraj sau la locuri promovabile” a încheiat fotbalistul rapidist.

Afla mai multe despre: gogerapid 

viewscnt
Articole similare