Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Goge, înţepături înaintea duelului cu FC U Craiova: ”Ne pierdem concentrarea când jucăm cu echipe slab cotate” | EXCLUSIV

Petre Goge, înţepături înaintea duelului cu FC U Craiova: ”Ne pierdem concentrarea când jucăm cu echipe slab cotate” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Petre Goge a vorbit despre meciul din 14-a etapă al Rapidului, împotriva lui FC U Craiova, şi despre ascensiunea sa alături de formaţia giuleşteană, din Liga 4 în Liga 1.

Petre Goge a semnat cu Rapid pe când echipa era în Liga 4 şi a contribuit la revenirea clubului giuleştean pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fundaşul lateral a marcat pentru Rapid la fiecare nivel, iar acum îşi propune să se califice şi să marcheze şi în cupele europene pentru giuleşteni.

Până atunci mai e drum lung însă, iar FC U Craiova va fi primul obstacol al Rapidului pe drumul spre play-off, în a 14-a etapă a Ligii 1.

Goge a vorbit despre duelul cu oltenii, pe care speră să îi învingă, după ce sezonul trecut nu au putut. Giuleşteanul s-a referit la Craiova ca o echipă slab cotată, o afirmaţie ce îi înţeapă pe fotbaliştii lui Stoican.

Petre Goge, înţepături înaintea duelului cu FC U Craiova

Sper ca după două săptămâni, după pauza cu naţionala, să revin şi să joc, că am o lună şi ceva şi mi-a lipsit foarte mult.

(n.r. ai marcat pentru Rapid din Liga 4 până în Liga 1 plus în Cupa României) Da, a fost ciudat că, după ce am dat gol, la trei-patru minute m-am accidentat, chiar dacă am jucat până în minutul 60, accidentarea a fost încă din minutul şase.

Mi-am dorit să înscriu şi în prima ligă, nu mă aşteptam să vină aşa repede, mai ales că am jucat puţin, dar sunt fericit că am reuşit.

Acum îmi doresc în play-off şi să dau gol şi în cupele europene. Nu m-am gândit. Când am semnat, nu m-am gândit că o să ajung până în Liga 1 şi chiar să continui şi în Liga 1.

(n.r. despre meciul cu FC U Craiova) Clar este un derby cu o echipă foarte bună, chiar dacă ei nu traversează cel mai bun moment, dar o să fie un adversar greu.

Sper ca noi să fim diferiţi anul ăsta şi să se întoarcă roata şi să câştigăm noi acum. Când jucăm cu echipele mai slab cotate ne pierdem concentrarea.

Toate echipele mici şi-au dat viaţa cu noi şi este normal ca ei să lupte până în ultimul minut, pentru că îşi doresc să joace la echipe ca Rapid.

Eu cred că avem o şansă foarte mare de a prinde play-off-ul, dar trebuie s-o luăm pas cu pas, că sunt multe puncte în joc şi în iarnă când tragem linie şi putem să vedem unde ne aflăm.

Este un vis pentru toti jucatorii Rapidului, inclusiv pentru Săpunaru, care are o istorie în spate, să jucăm pe noul Giuleşti. Sper ca în retur să ne putem bucura de noul nostru stadion”, a declarat Petre Goge, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidrapid craiovapetre goge 

viewscnt
Articole similare