Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Grigoraş a rememorat ”cel mai dureros moment” al carierei sale. ”A fost un eşec pentru mine. Multe lucruri nu s-au ştiut” | EXCLUSIV

Petre Grigoraş a rememorat ”cel mai dureros moment” al carierei sale. ”A fost un eşec pentru mine. Multe lucruri nu s-au ştiut” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Petre Grigoraş este o legendă pentru Oţelul Galaţi. Fostul antrenor al roş-alb-albaştrilor a scris istorie ca antrenor al gălăţenilor în 2007, atunci când a cucerit Cupa UEFA Intertoto alături de gruparea de la malul Dunării. Cu toate acestea, de Oţelul se leagă şi una dintre cele mai triste amintiri ale lui ”Grig” din cariera de antrenor.

Ratarea promovării cu Oţelul în Liga 2, ”un eşec” pentru Grigoraş. ”Jucătorii nu au fost plătiţi cinci luni”

În 2020, Petre Grigoraş a revenit pe banca Oţelului, în momentul în care trecuseră 11 ani de la ultimul său mandat ca tehnician la Galaţi. În acel sezon, Oţelul şi Brăila au dominat categoric seria şi s-au întâlnit în finala barajului de promovare.

La acea vreme, Brăila antrenată de Florentin Petre a avut câştig de cauză, după o remiză la Galaţi şi un succes la limită pe teren propriu. Suflarea fotbalistică din Galaţi a acceptat cu greu al patrulea an consecutiv în care favoriţii au ratat accederea în Liga 2, iar drept urmare, clubul a suferit numeroase modificări, atât la nivel administrativ, cât şi la nivelul lotului.

Petre Grigoraş şi-a amintit de barajul cu Brăila şi a pus eşecul şi pe seama problemelor financiare care erau la club la acea vreme. Cu toate acestea, la doi distanţă, ”Grig” crede că Oţelul trebuia să promoveze, cu toate problemele care existau atunci.

”(n.r. despre ratarea promovării în Liga 2) A fost poate unul dintre momentele cele mai dureroase ale carierei mele, pentru că multe lucruri nu s-au ştiut. Când jucătorii nu sunt plătiţi cinci luni de zile, este greu să faci performanţă. Cu toate acestea, trebuia să promovăm.

A fost un eşec pentru mine şi mi-a părut enorm de rău. Din păcate, aşa a fost să fie, Dumnezeu a avut grijă să le pună la loc. Felicitări şi conducerii care oferă continuitate şi stabilitate. Din păcate nu am avut parte de acelaşi lucru. Am avut ghinion şi că am jucat fără spectatori. Pentru Oţelul, publicul este 50% pentru succesul echipei”, a spus Petre Grigoraş, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Petre Grigoraş rămâne fanul Oţelului. ”Se vede mâna lui Dorinel”

”Am avut o perioadă foarte bună la Galaţi. Oţelul este surpriza plăcută a Superligii. Este o echipă solidă, chiar dacă nu au câştigat multe meciuri, o nou-promovată disciplinată, harnică, fără multe nume sonore. Nu cred că vor retrograda, nu mi-aş dori. Mai avem de aşteptat. Este o echipă care pune probleme fiecărui adversar. 

(n.r. Se vede mâna lui Dorinel la Galaţi?) Bineînţeles. A avut două promovări consecutive. Face o figură frumoasă în Superligă. Echipa se pliază pe stilul lui”, a adăugat Grigoraş.

Petre Grigoraş a pregătit-o pe Oţelul în perioada 2005-2009, pentru câteva luni în 2013, dar şi în sezonul 2020-2021. În prezent, ”Grig” este antrenorul lui Axiopolis Cernavodă, formaţie ce activează în Liga 3.

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţipetre grigoraşsuperligă 

viewscnt
Articole similare