Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Grigoraş acuză autorităţile pentru moartea fratelui său, confirmat pozitiv cu Coronavirus: "Au căutat scuze. Astea este societatea în care trăim. Nu avea boli asociate, dar pe certificatul de deces scrie diabet"

Petre Grigoraş acuză autorităţile pentru moartea fratelui său, confirmat pozitiv cu Coronavirus: "Au căutat scuze. Astea este societatea în care trăim. Nu avea boli asociate, dar pe certificatul de deces scrie diabet"

Fotbal

Comentarii

Petre Grigoraş, fost antrenor la Oţelul Galaţi, Farul Constanţa, CFR Cluj sau Pandurii, acuză sistemul medical pentru faptul că fratele său şi-a pierdut viaţa în spitalul din Suceava, după ce a fost depistat cu COVID-19.

Actualmente antrenor la Foresta Suceava, Petre Grigoraş consideră că autorităţile au căutat doar un o scuză pentru pierderea vieţii fratelui său. Acesta a avut o intervenţie în direct, la Prosport, în care a explicat ce s-a întâmplat cu fratele său şi cum a ajuns în situaţia aceasta tragică. Fratele său avea 59 de ani şi nu era cunoscut ca fiind o persoană cu boli asociate. Tocmai de aceea este greu familiei să înţeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat la spitalul din Suceava.

"Fratele meu a avut o răceală normală în familia lui peste care a trecut. Se pare că acest virus l-a contactat pe fondul acestei răceli. A întârziat să meargă la spital. Când s-a dus deja era destul de târziu. A intrat în comă foarte rapid. A murit din cauza acestui virus. Am înţeles că i s-a scris acolo că avea probleme cu diabetul şi cu inima. El în fiecare an îşi făcea analizele. Nu avea nicio problemă de sănătate. Acum a apărut aceste probleme cu diabetul. Trebuie să fim mai atenţi cu acest virus care nu iartă pe nimeni şi nu ţine cont de nimic, de vârstă sau de forma fizică. Există foarte multă inconştienţă şi vedeţi ce se întâmplă în lume",  a declarat Petre Grigoraş, la Prosport Live.

În acelaşi timp, Petre Grigoraş acuză autorităţile pentru pasivitatea cu care au abordat situaţia, dar şi pentru modul în care au finalizat ancheta. Bolile asociate atribuite fratelui său par doar o modalitate de a se scuza pentru un nou eşec în lupta pentru salvarea de vieţi omeneşti. În acelaşi timp, Petre Grigoraş este sigur că dacă se acţiona mai prompt, din timp, fratele său ar fi fost salvat.

"A durat foarte mult. A fost internat, i s-a făcut testarea, a venit răspunsul după două zile, fără a fi sub tratament pentru că nu ştiau ce să-i facă. După ce i-a venit răspunsul, la 24 de ore a murit. Familia este în carantină, nu li s-a făcut niciun test. Dacă este o scuză din partea autorităţilor? Cred că da. Asta este societatea în care trăim. În fiecare an făcea analize, niciodată nu i s-a depistat diabet, iar acum, pe certificatul de deces scrie că avea diabet. Mi se pare ceva dubios", a adăugat Petre Grigoraş.

Afla mai multe despre: petre grigoras 

viewscnt
Articole similare