Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Grigoraş, prima reacţie după înfrângerea cu Dinamo: ”E normală această calificare a lor. Diferenţă mare de valoare!”

Petre Grigoraş, prima reacţie după înfrângerea cu Dinamo: ”E normală această calificare a lor. Diferenţă mare de valoare!”

Fotbal

Comentarii

FC Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa din Liga a III-a Foresta Suceava.

La finalul meciului din Cupa României, Petre Grigoraş, tehnicianul Forestei a recunoscut superioritatea echipei bucureştene:

”Trebuie să îi felicităm pe oaspeţi pentru victorie şi pentru calificare. Pe undeva era normală această calificare a lor, e diferenţă de valoare şi de maturitate. Lucrul ăsta s-a dovedit şi în timpul jocului, dar cred că în multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului. Chiar o primă repriză bună, noi cu ratările, ei cu un eurogol.  Din păcate, în partea a doua am cedat puţin. Naivităţi destul de mari în apărare, am primit goluri... Puţin cam sever, dar cred că a fost un joc plăcut.  Am fi dorit să le oferim mai mult în această partidă, dar băieţii au încercat şi trebuie să îi felicit, pentru că şi-au dorit foarte mult să se ridice la nivelul adversarului” a spus Grig după meci.

”La un meci de-ăsta nu trebuie să îi motivezi foarte mult. Pentru unii dintre ei e poate unic în viaţă să joace în nocturnă împotriva unei echipe ca Dinamo. Am ajuns unde am ajuns, acum trebuie să ne gândim la meciurile din campionat şi să sperăm că voi reuşi să îi motivez mult mai bine pentru meciurile care le vom avea în continuare” a mai spus Grigoraş.

”Dinamo e o echipă pe val, o echipă care în ultimul timp e în mare formă şi în campionat. Este clar că are şanse foarte, foarte mari. Un club cu un nume uriaş, cu un istoric uriaş în spate, şi bineînţeles că au şanse foarte mari să se califice. Au plecat ei puţin mai greu, ca şi FCSB, în campionat era un clasament puţin atipic cu cele două echipe pe ultimele două locuri, dar uşor, uşor, şi cu venirea lui Dusan Uhrin, care se pare că a găsit formula ideală pentru Dinamo, iată că au început să joace  fotbal şi să aibă rezultate. Campionatul este lung, sunt multe echipe care se vor lupta. Cele care vor intra în playoff sigur vor avea şanse să câştige campionatul. E clar că CFR rămâne o nucă tare, cu un lot foarte valoros, cu un antrenor foarte valoros, dar şi celelalte din urmă vor pune probleme” a completat tehnicianul echipei moldave. 

Afla mai multe despre: petre grigoraş 

viewscnt
Articole similare