Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Marin a explicat care este situaţia lui Răzvan Marin la Ajax: ”Sunt anumite discuţii între el şi staff-ul tehnic”

Petre Marin a explicat care este situaţia lui Răzvan Marin la Ajax: ”Sunt anumite discuţii între el şi staff-ul tehnic”

Stranieri

Comentarii

Petre Marin spune că Răzvan Marin se bucură în continuare de încredere la Ajax, chiar dacă mulţi dintre jurnaliştii olandezi îl consideră deja un transfer ratat.

Ajax a plătit în vară 12,5 milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege, cu scopul de a acoperi plecarea lui De Jong la FC Barcelona. Mijlocaşul de 23 de ani a fost folosit la începutul sezonului, însă a dezamăgit şi acum joacă rar.

Petre Marin spune că fiul său trece acum printr-o perioadă delicată, dar are încredere că se va adapta la Ajax şi va reuşi să se impună. În plus, Petre Marin susţine că cei de la Ajax i-au transmis că au în continuare încredere în el:

”Cu toate că nu este într-un moment extraordinar la echipa de club, este pozitiv, munceşte în continuare să fie titular şi la echipa de club, dacă se va apela la el mâine seară sunt convins că va da totul pentru a-şi ajuta echipa. Am încredere că va reuşi şi la Ajax să se impună ca titular. Sunt anumite discuţii între el şi staff-ul tehnic, nu pot să vi le spun, cel mai important este că are toată susţinerea celor de acolo”, a declarat Petre Marin.

Afla mai multe despre: petre marin 

viewscnt
Articole similare