Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Marin a vorbit despre viitorul fiului său: ”E adevărat că Răzvan e monitorizat de anumite cluburi!”

Petre Marin a vorbit despre viitorul fiului său: ”E adevărat că Răzvan e monitorizat de anumite cluburi!”

Stranieri

Comentarii

Petre Marin recunoaşte că fiul său este monitorizat de mai multe cluburi din Occident. Presa din Belgia a scris că una dintre aceste echipe este AS Roma.

Răzvan Marin este cel mai în formă stranier. Mijlocaşul de 21 de ani are un sezon foarte bune la Standard, echipă alături de care a reuşit să câştige Cupa. Evoluţiile foarte bune au atras atenţia mai multor cluburi, care şi-au trimis reprezentanţii să-l monitorizeze. Petre Marin confirmă, dar a refuzat să dea nume:

”Ce pot să vă spun cu certitudine, într-adevăr, au fost anumiţi oameni la meciurile lui Standard. Răzvan e urmărit, monitorizat de anumite cluburi, dar nu pot să vă spun niciun nume concret. Important pentru el e că are evoluţii apreciate la Standard. A reuşit să câştige şi Cupa Belgiei, asta însemnând calificarea lui Standard în grupele Europa League. Sunt în play-off, ceea ce e o performanţă pentru ei. Nu se mai întâmplase asta de două-trei sezoane. El are evoluţii, repet, apreciate, cu realizări personale şi e normal să fie în atenţia sau să fie urmărit de anumite cluburi”, a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Petre Marin spune însă că mintea lui Răzvan nu stă la un transfer, mai ales că s-a integrat foarte bine la Standard: ”Trebuie să ţinem cont şi de ce vor cei de la Standard Liege în acest moment. Probabil, în cazul în care va veni o ofertă financiară foarte bună pentru ei, vă daţi seama că trebuie luată în calcul şi din perspectiva noastră. Asta nu înseamnă că suntem disperaţi să plecăm de la Standard, mai ales că Răzvan se simte foarte bine acolo”.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegepetre marin 

viewscnt
Articole similare