Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Marin şi Sorin Ghionea, tot mai aproape de un nou trofeu. Foştii steliştii fac spectacol pe terenul de minifotbal

Petre Marin şi Sorin Ghionea, tot mai aproape de un nou trofeu. Foştii steliştii fac spectacol pe terenul de minifotbalgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Prima ligă din Victory Cup Casa Pariurilor are un final de sezon cu adevărat nebun. Meciul de la finalul lunii trecut dintre Old New Stars şi Electrictelecom a făcut ca echipa lui Ghionea şi a lui Petre Marin să fie favorită la titlu.

Derby-ul primelor două clasate din Liga I Victory Cup Casa Pariurilor a avut o desfăşurare incredibilă. Deşi a condus cu 3-0, Electrictelecom n-a avut experienţa necesară pentru a obţine victoria, iar Old New Stars s-a impus dramatic cu 4-3. Astfel, echipa formată din jucători precum Petre Marin, Sorin Ghionea sau Bogdan Pătraşcu are acum prima şansă la câştigarea titlului. Dacă se va impune în cele trei meciuri rămase de disputat, Old New Stars va fi din nou campioană la Victory Cup Casa Pariurilor.

Pentru mai multe detalii despre înscriere în noul sezon de la Victory Cup Casa Pariurilor, puteţi intra pe site-ul oficial al competiţiei, www.victorycup.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petre marinsorin ghionea 

viewscnt
Articole similare