Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Roman a dat verdictul despre arestarea lui Gică Popescu: „A fost judecat şi motivele cred că erau false!” | EXCLUSIV

Petre Roman a dat verdictul despre arestarea lui Gică Popescu: „A fost judecat şi motivele cred că erau false!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Petre Roman, fostul prim-ministru al României, a comentat cazul arestării lui Gică Popescu din anul 2014.

Petre Roman a vorbit despre cazul arestării lui Gică Popescu

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi o lună pentru evaziune fiscală în 2014, deşi plătise acel presupus prejudiciu.

Atunci, fostul mare fotbalist a fost condamnat cu o zi înainte de alegerile FRF, alegeri unde era considerat principalul favorit. Astfel, Răzvan Burleanu a ajuns să preia şefia Federaţiei Române de Fotbal. Petre Roman a comentat acea condamnare, precizând că are anumite dubii în privinţa situaţiei prin care a trecut Gică Popescu.

„(n.r. despre arestarea lui Gică Popescu) Aici pot să afirm şi nu cred că greşesc. A fost judecat şi motivele cred că erau false. S-au reţinut nişte lucruri în sarcina lui, din informaţiile pe care le-am avut ca tot omul, mai ales din propria lui apărare.

Cred că este mai degrabă rodul unei mişcări de eliminare a lui în momentul în care a încercat să preia frâiele fotbalului românesc, ceea ce ar fi fost foarte bine, mai ales că apoi a încercat Hagi şi nu a reuşit. Nu fac comentarii pe marginea unor decizii judecătoreşti, dar nu am convingeri pozitive în legătură cu ceea ce a păţit Gică Popescu”, a declarat Petre Roman pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: petre romangica popescuarest 

viewscnt
Articole similare