Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrea a refuzat iniţial oferta lui Becali! Cum l-a convins latifundiarul să semneze şi cine ar fi venit la FCSB dacă tehnicianul nu accepta revenirea | EXCLUSIV

Petrea a refuzat iniţial oferta lui Becali! Cum l-a convins latifundiarul să semneze şi cine ar fi venit la FCSB dacă tehnicianul nu accepta revenirea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Inivitaţi în studioul Telekom Sport, MM Stoica şi Nicolae Dică a vorbit depsre felul în care au decurs negocierile dintre FCSB şi Toni Petrea, după plecarea lui Edi Iordănescu.

Toni Petrea şi-a dat acordul să revină la FCSB în urmă cu câteva zile, la şase luni de când s-a despărţit de club, după plecarea lui Edi Iordănescu.

Tehnicianul a refuzat iniţial oferta lui Gigi Becali, însă a fost înduplecat de latifundiar şi a acceptat într-un final să se întoarcă la formaţia cu care a câştigat Cupa României în 2020.

Petrea a avut nevoie de promisiuni din partea patronului în legătură cu nivelul său de implicare la echipă, iar latifundiarul i-ar fi garantat că nu va decurge la fel colaborarea dintre ei doi.

Într-un final, cei doi s-au înţeles, iar Petrea a revenit pe banca FCSB-ului. În cazul în care antrenorul încă refuza, Becali ar mai fi avut două opţiuni.

Cine ar fi putut să o preia pe FCSB dacă Toni Petrea nu accepta să revină

Ilie Poenaru era prima, însă acesta a trebuit să fie exclus din start din pricina faptului că de abia plecase de la Clinceni la Gaz Metan.

Cealaltă variantă, cea mai realistă, era Nicolae Dică, însă acesta încă avea contract cu echipa naţională şi a apucat să mai discute cu Becali doar după numirea lui Petrea, a recunoscut chiar fostul decar al FCSB-ului.

Poenaru era exclus din start, de abia mersese la Gaz Metan. Singurele nume pronunţate au fost Dică şi Petrea, dar Dică încă era la echipa naţională. Toni a zis că nu ar prea vrea să vină, după i-a zis Gigi că sună pe altcineva.

S-a gândit şi pe urmă seara a sunat (n.r. Becali) şi a făcut altă ofertă şi discuţii despre relaţia care va fi puţin difertiă faţă de ce a fost înainte”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Am vorbit acum două zile cu patronul echipei, am avut o discuţie prietenească, după ce l-a numit pe Toni Petrea. Nu am fost ofertat. Am fost la tine în emisiune (n.r. în vară, înaintea numirii lui Todoran) după discuţia cu MM şi patronul şi ţi-am spus, am fost deschis, dar nu s-a mai întâmplat”, a adăugat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare